reklama
mmm...
Fanka BB :)
Hej
podekcytowana, jutro inseminacja
a jak z programem MZ? wycofaliście się? chyba miałaś jeszcze jedno podejście?
mmm...
szkoda bo od lipca leki będą refundowaneMmm : Prywatnie tak wycofaliśmy się
też w gamecie?
dorotav
adell, bardzo mi przykro, trzymaj się Kobietko, ściskam
Lilia, Ty już tu nam nie znikaj, tylko pisz co u Was !? kiedy będziesz miała tą rozmowę kwalifikacyjną ? mam nadzieję że już się u Was wszystko wyprostowało i jest oki.
Blake, trzymam kciuki za pęchole, by było ich dużo, by były pełne i dobrej jakości. Czekamy na wieści.
mmm, też jestem tego ciekawa, w swojej klinice dowiem się 4 lipca czy nas też będzie dotyczyła ta refundacja. Trzymamy kciuki.
lalka, dawno Cię u nas nie było, trzymam kciuki za inseminację !! możesz napisać dlaczego podjęliście taką decyzję ?
genna, jutro Wasze kolejne spotkanie, kciuki za silne i zdrowe serduszko, niech bije jak dzwon !!
CZERWIEC
27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
27: lalka - udane IUI !!
LIPIEC
03: Anulla28 - udany transfer !!
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
Lilia, Ty już tu nam nie znikaj, tylko pisz co u Was !? kiedy będziesz miała tą rozmowę kwalifikacyjną ? mam nadzieję że już się u Was wszystko wyprostowało i jest oki.
Blake, trzymam kciuki za pęchole, by było ich dużo, by były pełne i dobrej jakości. Czekamy na wieści.
mmm, też jestem tego ciekawa, w swojej klinice dowiem się 4 lipca czy nas też będzie dotyczyła ta refundacja. Trzymamy kciuki.
lalka, dawno Cię u nas nie było, trzymam kciuki za inseminację !! możesz napisać dlaczego podjęliście taką decyzję ?
genna, jutro Wasze kolejne spotkanie, kciuki za silne i zdrowe serduszko, niech bije jak dzwon !!
CZERWIEC
27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
27: lalka - udane IUI !!
LIPIEC
03: Anulla28 - udany transfer !!
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
reklama
Dorotav : dziekuje za dodanie do listy :*
Podjelismy taką decyzje dlatego ze M 3 miechy brał tabl na poprawe nasienia a po biopsji okazało się że jest gorzej i nie było żadnego plemnika.
P.S. tylko że my podchodzimy do inseminacji Aid dorotav
Podjelismy taką decyzje dlatego ze M 3 miechy brał tabl na poprawe nasienia a po biopsji okazało się że jest gorzej i nie było żadnego plemnika.
P.S. tylko że my podchodzimy do inseminacji Aid dorotav
Podziel się: