reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smerfeta ja mam DHEA Eljot w zapasie jak potrzebujesz pilnie to moge jutro rano wyslac priorytetem. Kiedys przy okazji mi odkupisz, no chyba, ze od sierpnia nie bede juz potrzebowala ;)

Anulla a dlaczego zmienilas date transferu? Chyba wazne jest aby wstrzelic sie w konkretny dc?

Dorotav ja po encortonie obnizylam %komorek nk do 13 i tez lapie infekcje za infekcja. Az sie boje co bedzie nastepne.

Dziewczyny to moze jednak zalapiemy sie na refundacje lekow, byloby super :)

Kasik dziękuje Ci bardzo za chęć pomocy :happy2: DHEA już od dłuższego czasu nie biorę, więc zakup nie jest aż tak pilny. Mam nadzieję że w sobotę kupię w super pharm. Pewnie później będę żałować że nie brałam :sorry2:

Kasik to prawda ale jeśli crio się nie uda to łykanie dhea przyspieszyło by możliwość trzeciego podejścia... A tak z drugiej strony - branie dhea przed crio chyba nie zaszkodzi prawda? nie biorę bardziej ze względu na żołądek, niech sobie odpocznie staruszek ;-)

Smerfeta crio sie uda, zobaczysz :) Ale gdyby nie to zrobisz sobie 3 miesiace przerwy i wowczas podtuczysz komorki dhea. Pytalam pania immunolog czy dhea nie ma wplywu na nk i reakcje z encortonem i powiedziala, ze z encortonem na pewno nie ma nic wspolnego ale nie ma pojecia dlaczego doktorek kazal mi to lykac. Probowalam tlumaczyc ale nie chciala drazyc tematu. Kupilam dzisiaj ten Prewenit i postanowilam lykac ale odstawilam femifertil zeby nie przesadzic z iloscia witaminy B. Mi kiedys w testach alergicznych wyszlo uczulenie na wit B12 ale nie wiem czym sie moze objawiac. Musze zapytac bratowa (dermatolog).

dzięki za info o lekach, dobre wiadomości o tej refundacji
no ale zobaczymy co wymyśla i jakie będą kryteria . . .

Kasik36 i Smerfeta
wy to normalnie jak profesorki rzucacie tymi nazwami badań i leków :p

reklama
Do góry