kasik36
Fanka BB :)
Alfa tez o tym myslalam bo oba zarodki w 3 dobie byly klasy 8 A czyli najlepsze. W 4 dobie jeden zwolnil rozwoj i podali mi 1 AA i 1 BB.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tola powiedz mi kochana a jak tam u ciebie . kiedy zawitasz do naszej kochanej kliniki.kiedy planujesz nastepne podejscie?? a moze ty tez dojedziesz kiedys na nasze spotkanie dziewczyn z kliniki?[/QUOTE pisze:Dzięki za zaproszenie :-) Z chęcią. Jak tylko bede miała wolne w pracy i możliwość przyjazdu to było by super się spotkać ;-)
Planuje sierpień/wrzesień, ale bardziej wrzesień. Póki co czekam na wiadomość ze Szpitala z Rabki. Kiedy mam się z dzieckiem zjawić. Wpisane mam na skierowaniu pilne, ale zobaczymy jak to rozpatrza. No i zależy kiedy Warszawka egzamin zrobi specjalizacyjny- to jest moja zmora póki co. Specajlizacja- szkolenie było oki, gorzej teraz z tym egzaminem. Ehhh juz bym chciała wiedzieć co i jak zeby sobie to poukładać.
Nasz szpitalik żeby nie dac nam zarobić w sezonie urlopowym ściąga jakieś piguły z innych szpitali... Ehh tak wpadłoby troche grosza, ale cóż...
kikifish87 fajnie, że masz pracę. Życze Ci żeby Cie po tym zastępstwie zatrudnili na stałe. Byłoby fajowo.