reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav gratulacje prawidłowych wyników. trzymam kciuki za dalsze działania:-)

olusia
powodzenia na wizycie. mam nadzieje ze wkoncu p.dr juz nic nie wycuduje i cie dopusci do stymulacji i nowej szansy. A co do pracy to jestem na zastepstwo prawdopodobnie do listopada na oddziale wewnetrznym z izba przyjec. dziewczyny sa cudowne i dobrze mi sie pracuje choc przyznam sie ze mam stresa bo zas wszystko nowe i musze sie przystosowac.

jo.m suuuuper ze amh skoczylo:-D czekam na pozytywne wiesci z kliniki . mam nadzieje ze nic juz nie wymysla. fajnie ze sie udalo:tak:

tola powiedz mi kochana a jak tam u ciebie . kiedy zawitasz do naszej kochanej kliniki.kiedy planujesz nastepne podejscie?? a moze ty tez dojedziesz kiedys na nasze spotkanie dziewczyn z kliniki?

Mialam dzis sen ze zrobialm test i wyszedl cien cienia drugiej kreski... A w realu dziewczynki moje kochane, nie wiem czy mam sie cieszyc czy nie, ale zrobilam dzis test o czułosci 10 mlu, przypomne ze mam dzis 8 dpt i w ciagu 3 min pojawil sie cien drugiej kreski, ale widoczny, nie zebym sobie cos wmawiala. Wiem ze jeszcze nie ma co sie cieszyc ale poryczalam sie ze szczescia. Szkoda ze nie mam jak na bete pojsc, dzis 1 zmiana a pobieraja do 11. wiec pozostaje mi piąteczek.

Montana8 może masz sklonnosci do proroczych snow ;-) ale tak serio to niezly zbieg okoliczności... Musi się udać! Wiem ze to zabrzmi banalnie i malo realnie ale poczekaj cierpliwie do piątku i nie denerwuj sie bo na pewno będzie dobrze! Czekamy na dobre wieści w piątek! U mnie dopiero 4 dpt a juz zjadlam juz cale paznokcie. Wykończy mnie to czekanie... trzymaj się!

tola powiedz mi kochana a jak tam u ciebie . kiedy zawitasz do naszej kochanej kliniki.kiedy planujesz nastepne podejscie?? a moze ty tez dojedziesz kiedys na nasze spotkanie dziewczyn z kliniki?[/QUOTE pisze:
Dzięki za zaproszenie :-) Z chęcią. Jak tylko bede miała wolne w pracy i możliwość przyjazdu to było by super się spotkać ;-)

Planuje sierpień/wrzesień, ale bardziej wrzesień. Póki co czekam na wiadomość ze Szpitala z Rabki. Kiedy mam się z dzieckiem zjawić. Wpisane mam na skierowaniu pilne, ale zobaczymy jak to rozpatrza. No i zależy kiedy Warszawka egzamin zrobi specjalizacyjny- to jest moja zmora póki co. Specajlizacja- szkolenie było oki, gorzej teraz z tym egzaminem. Ehhh juz bym chciała wiedzieć co i jak zeby sobie to poukładać.
Nasz szpitalik żeby nie dac nam zarobić w sezonie urlopowym ściąga jakieś piguły z innych szpitali... Ehh tak wpadłoby troche grosza, ale cóż...
kikifish87 fajnie, że masz pracę. Życze Ci żeby Cie po tym zastępstwie zatrudnili na stałe. Byłoby fajowo.

montana8 to po cichu gratuluje...;-)

Tola32 ty mieszkasz na sląsku?:tak:

kikifish87 oooo wewnetrzny... ja tez na tym oddziale jestem... he he to mamy cos wspolnego ze soba :D he he :-D ciesze sie ze dobrze sie pracuje i ze laski fajne, to w pracy wazne... najwazniejsza jest atmosfera... :)

Cześć dziewczynki

Tak jak pisałam jeszcze w środę zadzwoniłam do kliniki żeby umówić się na wizytę w sprawie rządówki no i termin mam dopiero na 04.07. No nic poczekam . Tak się cieszę z tego amh , że nie macie pojęcia. Mam nadzieję , że nic nowego mi nie wymyślą:baffled:.

Kasik36
- Racja piesek cudny , moje marzenie. Minkę ma smutną ale to chyba tak naturalnie bo ostatnio pościągałam sobie trochę zdjęć psiaków na tapetkę i większość była z taką smutną minką.

Lilia - Wizyta 04.07 tak jak wyżej pisałam. Nie mogę się doczekać miny mojego dr:-D
Lilia ja tak bym chciała już takiego pieseczka ale nie mam sumienia go zostawiać na pół dnia samego dlatego się powstrzymuję. Poczekam jeszcze troszkę albo do macierzyńskiego albo do przeprowadzki do domu na wsi;-).

Bziumelka - Cieszę się , że dzidzia rośnie jak na drożdżach :-)

Olusia -
To kiedy ta Twoja wizyta , dzisiaj?

Olusia , Lilia , Kikifish , Zula - Ja oczywiście jestem za spotkaniem. Piszcie gdzie i kiedy ... Ja w weekand mam wolną chatę także jak nie macie planów weekandowych to zapraszam.

Montana - Teraz doczytałam o Twoim teście:-D. Po ciuchu gratuluję . Szkoda że na bete dopiero w piątek możesz iść , chyba bym umarła . A gdzieś w szpitalu po pracy nie możesz iść

Ostatnia edycja:
Jo.M- tak się cieszę z tego Twojego AMH. Nawet nie wiesz jak bardzo. Żebym ja dała radę przyjechać do Ciebie to bym już tam była żeby Cię wyściskać. Uhhhh ta Twoja wolna chata kusi:)

reklama
Asita, maleństwo rośnie - cudownie. A co do zwolnienia i kontroli, to też chyba zależy gdzie pracujesz, moja koleżanka będąc w pierwszej ciąży kontrolę miała raz w miesiącu aż do 8 miesiąca, L4 z możliwością chodzenia, wtedy pracowała w prywatnej firmie, przy drugiej ciąży, pracowała już w bużdżetówce, miała tak samo zwolnienie i zero kontroli. Kolejne zwolnienie pewnie już będziesz miała od swojego gina więc poproś żeby wpisał Ci możliwość z chodzeniem, tylko pamiętaj że to nie oznacza że możesz jechać na Hawaje ;-)

montana8, Twoje sny się sprawdzają :tak: jak test wyszedł to beta już musi być spora, w piątek będzie gigantem, trzymam kciuki. Może zacznij śnić o nas jak sprawdzamy swoje testy, ale tylko pozytywne ;-)

Jo.M. mamy taki sam termin wizyty, trzymam za nas kciuki byśmy mogły ruszyć z kopyta i zacząć działać, oczywiście z Happy Endem :tak:

Olusia, czekamy na relację :tak:

Infinity, jak badania i jak maleństwo ? :-)

alfa1973, co z pęcherzykiem ? :-)

CZERWIEC

20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki

23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem
23: kasik36 - wizyta u immunologa
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ

Ostatnia edycja:
Do góry