reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M, gratuluję wyniku amh. Teraz to już muszą Cię zakwalifikować do rządówki:))
Kasik, ja nie jedno to drugie. Skoro bakterie są już nieliczne, to znaczy że leki działają. Tylko ten szczawian, co ja nawet nie wiem co to jest :confused2: oby nie miało to wpływu na nk i trzymam kciuki żeby ich poziom spadł. W sumie po to bierzesz encorton. Kurczę, niech wreszcie te bakterie dadzą Ci spokój

reklama
Jo.M, teraz to już muszą Ciebie przyjąć na rządówkę, wszystkie wymagania już spełniasz :tak:

anuszka,
kciuki zaciśnięte, kiedy testujesz ?

solostar, a co u Ciebie słychać ? jak wizyta ?

Ostatnia edycja:
Jo.M. super ze AMH masz powyżej normy:) Teraz jak najszybciej do kliniki aby nie wymyśli nowych kryteriów.

Anuszka kciuki za transfer i za maluszki:)

Ja juz w domu, w usg i badaniu ginekologicznym wszystko wyszlo dobrze. Szyjka zamknieta,macica miekka, dzidzia ma 1,92 cm czyli urosla 1,2 mm w ciągu 36h. Po prostu ten przyrost jest niesamowity. Wedlug lekarzy to te plamienia przez dlatego go ze biore za duzo,lekow przeciwzakrzepowych i kazali odstawić mi calkowicie acard a zostawic fraxi. Jedyny plus tego szpitala to to usg gdzie moglam sobie popatrzec czesto:)

Ostatnia edycja:
Bziumelka super ze juz jestes w domu i z dzidzia wszystko ok. Pewnie strachu sie najadlas...

JoM ni to teraz musza cue zakwalufikowac skora masz Amh powyzej 0,7 :)

A ja jestem trzeci dzien na encortonie( 3 x 5 mg) i estrofemie (3x2mg) za tydzien w poniedzialek ide do mojego gina sprawdzic jak wyglada moje endometrium.....stresuje sie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo ten @ jest strasznie mocny, obfity ze skrzepami :( jeszcze tak nie mialam

JO.M super wieści :tak::tak::tak::tak::tak: teraz na pewno dostaniesz się do rządówki :tak::tak::tak::tak::tak:
ANUSZKA kciuki zaciśniete, niech dzidzia się wgryza :tak::tak::tak:
MONTANA ja też nie miałam żadnych objawów ciążowych ;-);-);-) także brak objawów to też objaw :tak: zaciskam kciuki &&&&&&&
BZIUMELKA super, że dzidzia rośnie jak na drożdżach :tak:
DOROTA jak wyniki?????
ja jutro jadę na wizytę i strasznie się denerwuje :zawstydzona/y:

dzięki za kciuki, ale potrzymajcie je troszkę dłużej, bo jutro dopiero mają być wyniki. :szok:

Asitka, nie masz się czym denerwować bo na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

CZERWIEC
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
17: dorotav - wniki kariotypów ?? może w końcu się uda !!

18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki

18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki

23: Quinnie - wizyta przed punkcją
23: kasik36 - wizyta u immunologa
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

reklama
Bziumelka super ze juz jestes w domu i z dzidzia wszystko ok. :tak:

Asita na pewno wszystko bedzie dobrze... :tak: trzymam kciuki

DOROTA
trzymam kciuki za pozytywne badania !

Dziewczyny czy Inofolic to to samo co Inofem?

Ostatnia edycja:
Do góry