reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jo.M, gratuluję wyniku amh. Teraz to już muszą Cię zakwalifikować do rządówki:))
Kasik, ja nie jedno to drugie. Skoro bakterie są już nieliczne, to znaczy że leki działają. Tylko ten szczawian, co ja nawet nie wiem co to jest :confused2: oby nie miało to wpływu na nk i trzymam kciuki żeby ich poziom spadł. W sumie po to bierzesz encorton. Kurczę, niech wreszcie te bakterie dadzą Ci spokój

reklama
Jo.M, teraz to już muszą Ciebie przyjąć na rządówkę, wszystkie wymagania już spełniasz :tak:

anuszka,
kciuki zaciśnięte, kiedy testujesz ?

solostar, a co u Ciebie słychać ? jak wizyta ?

Ostatnia edycja:
Jo.M. super ze AMH masz powyżej normy:) Teraz jak najszybciej do kliniki aby nie wymyśli nowych kryteriów.

Anuszka kciuki za transfer i za maluszki:)

Ja juz w domu, w usg i badaniu ginekologicznym wszystko wyszlo dobrze. Szyjka zamknieta,macica miekka, dzidzia ma 1,92 cm czyli urosla 1,2 mm w ciągu 36h. Po prostu ten przyrost jest niesamowity. Wedlug lekarzy to te plamienia przez dlatego go ze biore za duzo,lekow przeciwzakrzepowych i kazali odstawić mi calkowicie acard a zostawic fraxi. Jedyny plus tego szpitala to to usg gdzie moglam sobie popatrzec czesto:)

Ostatnia edycja:
Bziumelka super ze juz jestes w domu i z dzidzia wszystko ok. Pewnie strachu sie najadlas...

JoM ni to teraz musza cue zakwalufikowac skora masz Amh powyzej 0,7 :)

A ja jestem trzeci dzien na encortonie( 3 x 5 mg) i estrofemie (3x2mg) za tydzien w poniedzialek ide do mojego gina sprawdzic jak wyglada moje endometrium.....stresuje sie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo ten @ jest strasznie mocny, obfity ze skrzepami :( jeszcze tak nie mialam

JO.M super wieści :tak::tak::tak::tak::tak: teraz na pewno dostaniesz się do rządówki :tak::tak::tak::tak::tak:
ANUSZKA kciuki zaciśniete, niech dzidzia się wgryza :tak::tak::tak:
MONTANA ja też nie miałam żadnych objawów ciążowych ;-);-);-) także brak objawów to też objaw :tak: zaciskam kciuki &&&&&&&
BZIUMELKA super, że dzidzia rośnie jak na drożdżach :tak:
DOROTA jak wyniki?????
ja jutro jadę na wizytę i strasznie się denerwuje :zawstydzona/y:

dzięki za kciuki, ale potrzymajcie je troszkę dłużej, bo jutro dopiero mają być wyniki. :szok:

Asitka, nie masz się czym denerwować bo na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

CZERWIEC
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
17: dorotav - wniki kariotypów ?? może w końcu się uda !!

18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki

18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki

23: Quinnie - wizyta przed punkcją
23: kasik36 - wizyta u immunologa
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

reklama
Bziumelka super ze juz jestes w domu i z dzidzia wszystko ok. :tak:

Asita na pewno wszystko bedzie dobrze... :tak: trzymam kciuki

DOROTA
trzymam kciuki za pozytywne badania !

Dziewczyny czy Inofolic to to samo co Inofem?

Ostatnia edycja:
Do góry