reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

CZERWIEC
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio

17: Asita - spotkanie z maluszkiem
17: dorotav - wniki kariotypów ?? może w końcu się uda !!
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki

18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
23: kasik36 - wizyta u immunologa

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

reklama
dziewczyny pytałam was ostatnio co zażywać żeby komóreczki były lepsze :) pani w aptece dała mi jakiś suplement diety o nazwie PREGNAKER ORGINAL może któreś brała coś takiego/?
Skład: Witamina D 5 mcg, Witamina E 10 mg, Witamina C 60 mg, Witamina B1 1,4 mg, Witamina B2 1,4 mg, Witamina B3 17 mg, Witamina B6 2 mg, Witamina B12 2 mcg, Kwas foliowy 400 mcg, Biotyna 150 mcg, Żelazo 9 mg, Witamina K 25 mcg, Magnez 150 mg, Cynk 15 mg, Jod 150 mcg, Miedź 1000 mcg, Selen 50 mcg, Beta-karoten 4 mg.

agulla84: Mi gin kazal brać Femibion Natal 1 ale jak porownalam sklad z tym co napisalas to ma o polowe mniej skladnikow i to tych dosyć ważnych wiec chyba sama muszę zmienić na cos sensowniejszego. Pamiętasz jak Pregnaker stoi cenowo?

Brałam wcześniej bo zostało mi po ostatnim podejściu bo dr kazał brać po transferze a ze sie nie udało to przestałam i zaczęłam brać przed nowym podejściem i wrócę do nich ale femibion natal mam jeszcze na ponad tydzień .

reklama
Ja też biorę pharmaton matruelle i jak sprawdzałam w ubiegłym roku to miał najlepszy skład :tak: Oczywiście sa preparaty w których zdarzy się nieco większa ilość niektórych składników ale ten wg. mnie ma najlepsze proporcje tych najważniejszych witamin/minerałów i co równie istotne ma kwasy omega-3 (DHEA, EPA) które zazwyczaj trzeba brać osobno lub są w niewielkich dawkach. Tabletka też łatwa do połknięcia - ja miałam zawsze problem z tymi 'suchymi' ;-) Tylko niestety jeden minus który mi bardzo przeszkadzał na początku ciąży - specyficzny zapach który jest chyba związany z miękką otoczką tabletki :-p

Do góry