reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

CZERWIEC
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio

17: Asita - spotkanie z maluszkiem
17: dorotav - wniki kariotypów ?? może w końcu się uda !!
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki

18: Olusia - wyczekana wizyta, pozytywnie zakończona !!
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
23: kasik36 - wizyta u immunologa

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

reklama
dziewczyny pytałam was ostatnio co zażywać żeby komóreczki były lepsze :) pani w aptece dała mi jakiś suplement diety o nazwie PREGNAKER ORGINAL może któreś brała coś takiego/?
Skład: Witamina D 5 mcg, Witamina E 10 mg, Witamina C 60 mg, Witamina B1 1,4 mg, Witamina B2 1,4 mg, Witamina B3 17 mg, Witamina B6 2 mg, Witamina B12 2 mcg, Kwas foliowy 400 mcg, Biotyna 150 mcg, Żelazo 9 mg, Witamina K 25 mcg, Magnez 150 mg, Cynk 15 mg, Jod 150 mcg, Miedź 1000 mcg, Selen 50 mcg, Beta-karoten 4 mg.

agulla84: Mi gin kazal brać Femibion Natal 1 ale jak porownalam sklad z tym co napisalas to ma o polowe mniej skladnikow i to tych dosyć ważnych wiec chyba sama muszę zmienić na cos sensowniejszego. Pamiętasz jak Pregnaker stoi cenowo?

Brałam wcześniej bo zostało mi po ostatnim podejściu bo dr kazał brać po transferze a ze sie nie udało to przestałam i zaczęłam brać przed nowym podejściem i wrócę do nich ale femibion natal mam jeszcze na ponad tydzień .

reklama
Ja też biorę pharmaton matruelle i jak sprawdzałam w ubiegłym roku to miał najlepszy skład :tak: Oczywiście sa preparaty w których zdarzy się nieco większa ilość niektórych składników ale ten wg. mnie ma najlepsze proporcje tych najważniejszych witamin/minerałów i co równie istotne ma kwasy omega-3 (DHEA, EPA) które zazwyczaj trzeba brać osobno lub są w niewielkich dawkach. Tabletka też łatwa do połknięcia - ja miałam zawsze problem z tymi 'suchymi' ;-) Tylko niestety jeden minus który mi bardzo przeszkadzał na początku ciąży - specyficzny zapach który jest chyba związany z miękką otoczką tabletki :-p

Do góry