reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny przepraszam, że dopiero dzisiaj się odzywam, ale mdłości dają mi popalić, całe szczęście odbywają się bez bliskiego spotkania z wc :rofl2: na dodatek skończył mi się transfer w telefonie i nie miałam jak Was odczytywać :wściekła/y:
Nie jestem w stanie Was nadrobić, więc gratuluje wszystkim którym się udało, a za pozostałe trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wczoraj byłam na wizycie a więc jest jeden dzidziolek z pięknie bijącym serduszkiem :-) i mam już zgłosić się do mojego gina, kolejne spotkanie z dzidziolkiem mam 17 stycznia :tak:

zakręcona jestem oczywiście chodzi o czerwiec :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
dorotav - Transfer miałam 4 czerwca więc prawdopodobnie na betę pójdę 16 czerwca. Chociaż w klinice chcą wynik z 14 dpt (czyli 18.06), ale ja zawsze wcześniej testuję bo strasznie niecierpliwa jestem :)

CZERWIEC
08: Genna - testowanie z pozytywnym wynikiem, na lewo ;-)
10: dorotav - wyniki kariotypów ??
11: Genna - wysoka beta
11: Agulla84 - wizyta przed udanym crio
11: Bziumelka - kolejne USG
12: GizaS - wysoka beta
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
17: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
17:
Asita - spotkanie z maluszkiem
18:
ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
23: kasik36 - wizyta u immunologa

ana_bella, trzymam kciuki za obie wysokie bety :-)

Asitka, gratuluję serduszka, wpisałam Ciebie w kalendarz na 17 czerwca, chociaż napisałaś że w styczniu :-D

dorotav - biorę magnez 2x1. Po ostatnim transferze też brałam ale po jednej tabletce dziennie. Chyba powinnam zwiększyć dawkę do 3 tabletek dziennie.

Cześć dziewczynki. Dawno sie nie odzywalam. Ale gratuluję wysokich bet i trzymam za Was kciuki.Mam do was pytanie odnośnie relanium. Widzę że w wiekszości zażywacie go. W mojej klinice co prawda lekarz nie jest za uzywaniem takich leków, ale postanowilam wziac na wlasna rekę, wiem wiem że to głupie, ale widzę po niektórych z Was ze naprawde pomógl. A dostalam go od jednej z naszych koleżanek ;).
Powiedzcie mi od kiedy go zażywacie i w jakiej ilości i przez jaki czas. Pozdrawiam serdecznie ;-)

reklama
Do góry