reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny przepraszam, że dopiero dzisiaj się odzywam, ale mdłości dają mi popalić, całe szczęście odbywają się bez bliskiego spotkania z wc :rofl2: na dodatek skończył mi się transfer w telefonie i nie miałam jak Was odczytywać :wściekła/y:
Nie jestem w stanie Was nadrobić, więc gratuluje wszystkim którym się udało, a za pozostałe trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wczoraj byłam na wizycie a więc jest jeden dzidziolek z pięknie bijącym serduszkiem :-) i mam już zgłosić się do mojego gina, kolejne spotkanie z dzidziolkiem mam 17 stycznia :tak:

zakręcona jestem oczywiście chodzi o czerwiec :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
dorotav - Transfer miałam 4 czerwca więc prawdopodobnie na betę pójdę 16 czerwca. Chociaż w klinice chcą wynik z 14 dpt (czyli 18.06), ale ja zawsze wcześniej testuję bo strasznie niecierpliwa jestem :)

CZERWIEC
08: Genna - testowanie z pozytywnym wynikiem, na lewo ;-)
10: dorotav - wyniki kariotypów ??
11: Genna - wysoka beta
11: Agulla84 - wizyta przed udanym crio
11: Bziumelka - kolejne USG
12: GizaS - wysoka beta
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
17: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
17:
Asita - spotkanie z maluszkiem
18:
ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
23: kasik36 - wizyta u immunologa

ana_bella, trzymam kciuki za obie wysokie bety :-)

Asitka, gratuluję serduszka, wpisałam Ciebie w kalendarz na 17 czerwca, chociaż napisałaś że w styczniu :-D

dorotav - biorę magnez 2x1. Po ostatnim transferze też brałam ale po jednej tabletce dziennie. Chyba powinnam zwiększyć dawkę do 3 tabletek dziennie.

Cześć dziewczynki. Dawno sie nie odzywalam. Ale gratuluję wysokich bet i trzymam za Was kciuki.Mam do was pytanie odnośnie relanium. Widzę że w wiekszości zażywacie go. W mojej klinice co prawda lekarz nie jest za uzywaniem takich leków, ale postanowilam wziac na wlasna rekę, wiem wiem że to głupie, ale widzę po niektórych z Was ze naprawde pomógl. A dostalam go od jednej z naszych koleżanek ;).
Powiedzcie mi od kiedy go zażywacie i w jakiej ilości i przez jaki czas. Pozdrawiam serdecznie ;-)

reklama
Do góry