reklama
ESIEK superrrrr :-)
SONIA@SOKU gratuluję i trzymam kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&
KWIECIEŃ
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Tola32 - udany transfer
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne
MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne
SONIA@SOKU gratuluję i trzymam kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&
KWIECIEŃ
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Tola32 - udany transfer
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne
MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne
Ostatnia edycja:
agulla84
Fanka BB :)
dziewczyny trzymam za was dzisiaj kciuki niech wszystko idzie tak jak ma być!!!:-)
Wiem że na mnie nakrzyczycie, zresztą słusznie, ale zrobiłam dzisiaj sikańca (6dpt) o czułości 10 ale oczywiście tylko jedna krecha i robiłam go tak dla zabawy a efekt wyszdł taki że sie podłamałam . Znowu coś czuję że dupa z tego wszystkiego...
Bziumelka doskonale rozumiem Twoją ciekawość i brak cierpliwości, ale dziewczyno czekałaś tyle to poczekaj jeszcze i nie załamuj się bo jeszcze nie ma czym. To za wcześnie, a na dobrą sprawę to cień cienia może wyjść już naprawdę niedługo. Jak będziesz myślała że dupa z tego, a jednak fasolek się zadomowił to mu przykro będzie. No główka do góry, raz dwa
Esiek fajnie ze do domu a prenatalne jak najbardziej w dobrym terminie, ciesz się ze teraz tak często ogladasz kropka bo to już dłogo tak nie będzie. Mnie mój doktor dzis rozczarował NIE ZROBIŁ MI USG . Powiedziałą ze dopiero co miałam prenatalne i nie ma takiej potrzeby aby dzidzie męczyć, a ja miałam taką nadzieję wrrrrrr ze zobaczę kto tam u mnie mieszka, a tu dupa. W każdym badź razie u mnie wszystko ok, zabadał mnie tylko i powiedział że wszystko rozwija sie dobrze, trochę skacze mi tylko cisnienie i mam mierzyć 4 razy dziennie, i morfologią troszkę sie obniżyła jakies tam zelazo przepisał i tyle. Oczywiscie zaswiadczenia na ćwiczenia dla ciężarnych nie przeforsowałam powiedział że za wcześnie, pozwolił na basen chodzić, no i od jutra jestem na L4.
reklama
Esiek no ja odstawiałam od ostatnie wizyty czyli od 18 .03. Normalnie brałam 3xdupka i 3x luteina 100. Najpierw kazał odstawić 1 tab. luteiny więc przez nastepny tydzień brałam 3x1 dupka i 2x1 luteina. Po następnym tyg. kazał zrezygnować całkiem z luteiny, po nastepnym miałam brać juz 2x1 dupka i po tyg. odstawić całkiem. Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam.
Lenkabar jutro na prenatalnych naciska doktora o jak najwięcej informacji bo nasz potem usg ci juz nie zrobi, ja gdybym wiedziała to pewnie na prenatalnych męczyła bym bardziej doktora, a tu teraz 4 tyg. musze czekać.
Lenkabar jutro na prenatalnych naciska doktora o jak najwięcej informacji bo nasz potem usg ci juz nie zrobi, ja gdybym wiedziała to pewnie na prenatalnych męczyła bym bardziej doktora, a tu teraz 4 tyg. musze czekać.
Podziel się: