reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
genna to to mi wystwia to sie nie martwie tym :) mam udokumnentowane wizyty od 6 tygodnia wiec looz. ostatecznie bede musiala obejsc sie bez becikowego :)

ESIEK superrrrr :-)
SONIA@SOKU gratuluję i trzymam kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Tola32 - udany transfer

16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne

Ostatnia edycja:
Wiem że na mnie nakrzyczycie, zresztą słusznie, ale zrobiłam dzisiaj sikańca (6dpt) o czułości 10 ale oczywiście tylko jedna krecha i robiłam go tak dla zabawy a efekt wyszdł taki że sie podłamałam :(. Znowu coś czuję że dupa z tego wszystkiego...

Bziumelka doskonale rozumiem Twoją ciekawość i brak cierpliwości, ale dziewczyno czekałaś tyle to poczekaj jeszcze i nie załamuj się bo jeszcze nie ma czym. To za wcześnie, a na dobrą sprawę to cień cienia może wyjść już naprawdę niedługo. Jak będziesz myślała że dupa z tego, a jednak fasolek się zadomowił to mu przykro będzie. No główka do góry, raz dwa

Esiek fajnie ze do domu a prenatalne jak najbardziej w dobrym terminie, ciesz się ze teraz tak często ogladasz kropka bo to już dłogo tak nie będzie. Mnie mój doktor dzis rozczarował NIE ZROBIŁ MI USG :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedziałą ze dopiero co miałam prenatalne i nie ma takiej potrzeby aby dzidzie męczyć, a ja miałam taką nadzieję wrrrrrr ze zobaczę kto tam u mnie mieszka, a tu dupa. W każdym badź razie u mnie wszystko ok, zabadał mnie tylko i powiedział że wszystko rozwija sie dobrze, trochę skacze mi tylko cisnienie i mam mierzyć 4 razy dziennie, i morfologią troszkę sie obniżyła jakies tam zelazo przepisał i tyle. Oczywiscie zaswiadczenia na ćwiczenia dla ciężarnych nie przeforsowałam powiedział że za wcześnie, pozwolił na basen chodzić, no i od jutra jestem na L4.

BZIUMELKA test jeszcze może nie wyjść także głowa do góry i włączamy pozytywne myślenie żeby dzidziolek chciał z Tobą zostać :-*
MADZIA no szkoda że nie miałaś USG ale nie ma co forsować dzidziolka :-)

reklama
Esiek no ja odstawiałam od ostatnie wizyty czyli od 18 .03. Normalnie brałam 3xdupka i 3x luteina 100. Najpierw kazał odstawić 1 tab. luteiny więc przez nastepny tydzień brałam 3x1 dupka i 2x1 luteina. Po następnym tyg. kazał zrezygnować całkiem z luteiny, po nastepnym miałam brać juz 2x1 dupka i po tyg. odstawić całkiem. Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam.

Lenkabar jutro na prenatalnych naciska doktora o jak najwięcej informacji bo nasz potem usg ci juz nie zrobi, ja gdybym wiedziała to pewnie na prenatalnych męczyła bym bardziej doktora, a tu teraz 4 tyg. musze czekać.

Do góry