reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Esiek to widze ze opieke masz w 100%... fajnie tak lezec i byc obslugiwanym he he :-) a tak na powaznie super ze sie maz i mama troszczao ciebie...

reklama
ha ha no to dobrze, że wikt masz zapewniony przez rodzinkę, bo na samym szpitalnym daleko się nie zajedzie ;-)

Z tym ssaniem chudzinko to Ci powiem, ze się niedługo pewnie zdziwisz.. ja myślałam, że jak my z taką wyjściową niedowagą to sobie można pozwalać, ale trochę się w ciąży zmienia jednak :-D mi przybyło 4 kg!!! ale nawet sie cieszę, bo poszło głównie w brzuszek

Cześć Dziewczyny :)
Od dłuższego czasu regularnie Was podczytuje, jesteście moją skarbnicą wiedzy.
22 marca br. miałam pierwszy nieudany transfer – beta w 11 dpt 13,20, w 14 dpt. 1,96 :(
Mam 3 mrożaczki, idąc za ciosem w tym cyklu podchodzę do crio.
Od 3 dc 2x dziennie przyjmuję Estrofem.
Mam do Was pytanie w którym dc przed crio chodziłyście do lekarza? Nie pamiętam dokładnie co lekarz mi powiedział czy mam przyjść 14, 15 i 16 dc czy 14 lub 15 lub 16 dc. Jest to dosyć istotne, bo 14 dc wypada mi w Wielkanoc, 15 dc w Lany Poniedziałek i dopiero będę mogła iść we wtorek. Czy wtorek to nie będzie za późno? Może pójdę 13 dc w sobotę. Sama już nie wiem co mam zrobić. Co mogłybyście mi doradzić?

szczerbatka zadzwoń do swojej kliniki i skonsultuj to ale ja myślę że powinnaś iść w sobotę na pierwszą wizytę i poźniej ewentualnie we wtorek jeśli endo niebyłoby odpowiedniej wielkości.

Szczerbatka, witaj. Ja byłam w 12dc, potem 15dc, by sprawdzić jak przyrasta endometrium, możesz iść w 13dc lub 16dc jesteś na estrofemie wiec masz sztuczny cykl i dzień owulacji przyjmuje się wtedy kiedy włącza się progesteron np duphaston. Powodzenia, kciuki za udany transfer.

Szczerbatka musza wychwycic twoja owulacje wiec jak pojdziesz 14dc to moze byc po ptakach. Od dnia owulacji wylicza sie date crio i od tego dnia bierzesz leki. Ja bylam przed crio pierwszy raz w 10dc chyba. No cbyba ze masz dlugie cykle i twoj gin wie ze masz pozno owulacje.

Ja po obchodzie. Wszystkie wyniki mam dobre. Plamien brak. O domu nic nie mowili ;(

A co do tych erotycznych snów to też dzisiaj miałam ale nie obudził mnie żaden orgazm ale było ciepło :-):-) Jednak te hormony mocno działaja, bo zazwyczaj mi się takie rzeczy nie śnią....

reklama
Bziumelka, na @ to za wcześnie, przyjdzie dopiero za rok.

Esiek, super że wyniki ok. :-) A Szczerbatka jest na sztucznym cyklu i owulacji naturalnej nie będzie miała.

Do góry