reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie zazdrośćcie bo jeszcze mi wyjazd nie wyjdzie ;-):-D Ja też powinnam zbierać kasę na komercyjną procedurę bo mam już ostatnie podejście w rządówce ale muszę wyjechać bo zwariuję, moja psychika jest na skraju wyczerpania. A żeby nie było, że będę miała tak różowo to jedziemy ze znajomymi i ich 10 miesięczną córcią więc lekko nie będzie :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
witam się z rana :-D jak ja nie lubię poniedziałków :angry:

KASIK wyjazd na pewno się uda :tak:
DOROTAV bardzo proszę już wpisuję Cię na listę :tak:
SONIA@SOKU kciuki za transfer niech dzidzia zostanie z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MAJKA udanego spotkania z maleństwem :-)
ESIEK i co tam u Was kochana???

KWIECIEŃ
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer

15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
13: dorotav - wizyta u genetyka

Ostatnia edycja:
Witam porannie!

Już o 06.00 zaglądałam co tam na forum ale nic się nie działo :) Pobrali mi krew i wzięli mocz do badania, zaraz obchód więc może będą wyniki. Plamienia się nie powtórzyły.
Jak na razie jestem od wczoraj sama na sali, ale pewnie zaraz mi kogoś dokoptują, może i dobrze bo zwariować idzie.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wydarzenia!!!

Esiek cały czas 3mam kciuki za cienie i maleństwo , mam nadzieje ze to związane tak jak Pisalas Rozciąganiem macicy :)
Mnie po gonapeptylu trochę brzuch wywaliło jak to mój mąż stwierdził , i tylko jeden siniak :)
Dziewczynki miłego dnia zycE

Oj parę dni mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości.
Esiek kochana mam trzymam kciuki by okazało się że to faktycznie rozciągająca sie macica. Fantastycznie że dzidziuś ma sie dobrze to napawa optymizmem ;). Leż nie stresuj sie.
Majka201 dziś zobaczysz ponownie swoją kruszynkę ale to musi być cudowne uczucie :tak:
sonia@soku &&&&&& za udany transfer
A ja coś czuję że miesiączka mi sie spoźni :angry:. Prawidłowo to jutro powinnam dostać a tu żadnych objawów, ale od pt jestem przeziebiona i biore to apap przeziebienie to leki na zatoki <może to ma wpływ>, jestem wściekla bo umówiłam sie na wizytę 25.04 i ciekawa jestem czy do tego czasu bede juz po. Nie licząc tego cyklu to zostal mi jeszcze 1 cykl przerwy i dzialamy znowu :-)
Kasik36 a ty podładuj akumulatorki na wyjeździe i wypoczywaj na maxa. Super taki wyjazd ;-)

Ostatnia edycja:
Montana to co ja mam powiedzieć nieudaną procedurę miałam we wrześniu, wiec teraz jak dziecko prZed gwiazdką sie czuje :) cieszę sie ze to juz sale tez boje sie kolejnej porażki :/ ja mam wizytę na 12 ale jesCze badania do zRobienia wiec pewnie koło 10 juz będę :) stymulke właściwą zaczynam 26 kwietnia :) wiec czary mary ok 7 maja

Dzięki dziewczyny za wszystkie porady, tak też zrobię jak piszecie, mam zachomikowany test z dużą czułością i zrobię go... hm w Śmigus Dyngus, a co tam:-) To będzie 12 dpt. Mam też receptę na lutinus, gdyż tutaj dostaje się od razu recepty na 3 podejścia "z góry" więc na wszelki wypadek wykupie na kolejne 2 tygodnie, a najwyżej później będę kombinowała co dalej. Najważniejsze by się udało. Dziś 5 dpt - obiecałam sobie że "niby" nie będę wyszukiwać jakichkolwiek oznak zagnieżdżenia żeby się nie nakręcać ale ciężko tak trzymać się tego. No i niestety nie mam żadnych, może jeszcze za wcześnie? Czy zawsze musi być plamienie w "kluczowym " momencie?

Esiek trzymam kciuki za wyniki, ogromnie się cieszę że nocka była dla Ciebie spokojna i nie było krwawień.

Kasik wypocznij za nas wszystkie:-D

reklama
Witam w poniedziałkowy deszczowy poranek.

U mnie 5dpt w sobotę i w niedzielę czułam jakieś kłocie w prawej pachwinie i tak jakby w pochwie ale nie chcę się nawet nad tym zastanawiać bo pewnie bardziej czuje to głowa niż organizm... Wiadomo jak jest. Progesteron mam ładny więc odstawiłam 1szt nadprogramowego dupka dziennie bo nie dawał mi żyć - tak się po nim źle czułam. Ale ja już bym chciała testować bo nie lubie być w takiej niewiedzy, wolę wiedzieć "tak" lub "nie" ale "nie wiem" jest okropne... A mam tak ciasno że cieżko wpychać mi te tabletki dowcipne....

Do góry