reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madzia - a nie lepiej ci nie wykrozystywać urlopu i potem go wykorzystasz po macierzyńskim? Zawsze to dlużej z maluchem, ja tak robię, oszczędzałam UW i teraz po macierzynskim bede miec jeszcze 26 dni zaległego urlopu :) Chyba, że po macierzyńskim nie chcesz juz wracac do pracy :)

reklama
Esiek nie no ja oczywiscie ze po macierzyńskim wracam, ale urlop musze wziaść bo mam z tego tytułu korzyści finasowe tz. wczasy pod grusza i szkoda mi tego nie wykorzystać bo to jednak są pieniążki a do tego mam jeszcze urlop zaległy wiec ja spokojnie jeszcze po macierzyńskim bedę miała 2x 26 juz kombinowałam i liczyłam na wszytskie sposoby.

Zula, gratuluję bliźniaków:) na pewno będą zdrowe i nie każdej przytrafia się takie nieszczęście jak Fusum, także nie myśl o tym i ciesz się podwójnie:) Dzieciaczki na pewno urodzą się zdrowe i dadzą ci popalić mamusiu:-D

Infinity - piękna beta:) Gratuluję z całego serca:-)

Infinity piękny wzroscik betki kiedy wizyta?
W najbliższą środę 16.04 - już nie mogę się doczekać :tak:, mam nadzieję że wszystko będzie ok. A dni mi się tak dłużą że szok ;-)

Agulla84 miałam criotransfer 5-dniowej blastocysty klasy 2, z wszystkich czterech które miałam ten był ostatni i najniższej klasy i do tego najwolniejszy z całej czwórki a jednak postanowił ze mną zostać - mam nadzieję że jeszcze przez 8 miesięcy :sorry2:

Anulla28 a ja trzymam kciuki za Ciebie jutro :tak:

Esiek szaleje, wiem :zawstydzona/y: ale będę przynajmniej spokojniej oczekiwać wizyty ;-)

Ostatnia edycja:
INFINITY piękny przyrost bety gratki :-)
Ja już w domku :-) a więc od 16 kwietnia ruszam z gonalem 150 i 22 kwietnia podglądanko i sprawdzą estradiol :-) oczywiście nie ominęło mnie usg :-( jakoś przeżyłam :p wszystko ok :-) dziewczyny nie mogę uwierzyć że już zaczęłam procedurę :-)

KWIECIEŃ
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią

12: Anulla28 - wysoka beta
12: Tola32 - punkcja
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
28: Bzibziok - badanie prenatalne

Dove28 – życzę Ci niezapomnianego pierwszego spotkania z dzidzią.

zula – normalnie szczęka mi opadła jak przeczytałam Twój wpis :szok: Trzymam kciuki, aby maluszki się ładnie zadomowiły w Twoim brzuszku.

reklama
Do góry