reklama
Asita no i pięknie! Zaczynasz )))
Jakoś to jeszcze do mnie nie dociera :-)
dorotav
Fanka BB :)
zula, 2 pęcherzyki, jak cudownie, :-) wiem że się niepokoisz ale na prawdę, zobaczysz wszystko będzie dobrze i widzę że sterydy powoli odstawiasz, przynajmniej nie będziesz się tak męczyć. Moja endometrioza jest I stopnia, miałam torbiel endometrialną i małe ogniska na macicy, ca125 przed operacją 43, w zeszłym miesiącu wynik 12, więc wg badania jest ok, komórki jajowe również ok. Jak na razie cieszę się że i ja odstawiam leki, ten metyperd jest masakryczny, brałam połowę tego co Ty i mnie męczyło, a co dopiero u Ciebie., tak więc jakoś kolejne leki mnie odpychają.
Infinity, coraz lepiej, gratuluję :-)
Asitka, ekstra, ale się cieszę, teraz to już górki pójdzie, zobaczysz nawet się nie obejrzysz a zaraz będzie punkcja i udany transfer.:-)
Infinity, coraz lepiej, gratuluję :-)
Asitka, ekstra, ale się cieszę, teraz to już górki pójdzie, zobaczysz nawet się nie obejrzysz a zaraz będzie punkcja i udany transfer.:-)
genna
Fanka BB :)
Zula kochana podwójne szczęście do ciebie zawitało superasnie
Sylwia ty to dzielna babka jesteś , juz myślisz o drugim i tak trzymać , za ciosem idziesz! A kiedy wracasz do pracy? Bo kiedyś Pisalas ze po 2 tyg chcesz wrócić, cos sie zmieniło?
Sylwia ty to dzielna babka jesteś , juz myślisz o drugim i tak trzymać , za ciosem idziesz! A kiedy wracasz do pracy? Bo kiedyś Pisalas ze po 2 tyg chcesz wrócić, cos sie zmieniło?
No niestety ja nie jestem tak optymistycznie nastawiona :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Cześć Dziewczyny
Dzisiaj miałam drugie spotkanie z moim Maleństwem ,serducho biję jak dzwon , piękny widok , P doktor powiedziała,ze wszystko jest w najlepszym porządku ,i powiedziala ,ze nie ma już potrzeby aby mnie klinika prowadzila , dopiero przy porodzie ordynator bedzie z e mną . Dostałam skierowanie do położnej i teraz czekam na list i będe miała pierwsze badanie prenatalne Jestem mega szczesliwa .
pozdrowienia
Dzisiaj miałam drugie spotkanie z moim Maleństwem ,serducho biję jak dzwon , piękny widok , P doktor powiedziała,ze wszystko jest w najlepszym porządku ,i powiedziala ,ze nie ma już potrzeby aby mnie klinika prowadzila , dopiero przy porodzie ordynator bedzie z e mną . Dostałam skierowanie do położnej i teraz czekam na list i będe miała pierwsze badanie prenatalne Jestem mega szczesliwa .
pozdrowienia
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: