reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorotav przykro mi z powodu śnieżynki, ale dobrze że masz plan!!

Ja się umówiłam dzisiaj na badania prenatalne na 28 kwietnia, to jeszcze 19 dni...

dorotav - to przykre, na pewno bardzo liczyłaś na udany transfer, a tak to masz uczucie jakby się skończyło zanim się zaczęło:-(. Myślę, że u mnie może być podobnie, bo doktorka już mi zapowiedziała, że mam bardzo słabe zarodki. A z drugiej strony chyba lepiej wiedzieć od razu niż dostać kropka i mieć świadomość, że raczej nic z tego. Dobrze, że masz już plan działania, nie przejmuj się porażkami i brnij do celu, aż do skutku!!!:-) Kciuki za jutrzejszą wizytę, żebyś mogła jak najszybciej i bez problemów działać dalej &&&&&&&&&&&&&&&
agulla84 - a widzisz ?:-)! Dwie zapłodnione to dobry wynik, a tak się martwiłaś. Trzymam kciuki za udany transferek:-)
Bziumelka -super,to teraz dbaj o siebie i kropka, dogadzaj na różne sposoby, żeby się małemu spodobało i żeby został u Ciebie w brzuszku na 9 miesięcy:-)

reklama
A jeszcze muszę się wam pochwalić - na wypisie jest napisane Normospermia, więc może chłopaki mojego M się poprawiły. Muszę go wysłać na badanie :)

Do góry