reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ona - dobrze, że wszystko w porządku.

Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek "In vitro - 9 m-cy później". To jest coś pięknego tak przytulić swojego malucha :tak:Wzruszyłam się. Ten odcinek wszczepił we mnie trochę wiary i nadzieji, że może kiedyś się uda...

Powtórka jutro o 1.00 w nocy i 16 kwietnia o 13.00.

reklama
No ja Ryczałam jak bóbr, dobrze ze mój stary w delegacji.
No właśnie tez tak sobie pomyślałam ze musi sie udać, jakoś nadzieje ten program mi dał wiec dziewczynki UDA NAM SIE !!!!!!!!!
Oba co tak mało wiadomości , wszystko ok, było widać zarodek?

Dla zapominalskich od dzisiaj w każdą środę na kanale TLC o godz 20:30 będą powtórki programu "In vitro - czekając na dziecko" a o 21:30 dalsze losy bohaterów, czyli "In vitro - 9 miesięcy później". Niestety nigdzie w necie nie można tego oglądać. Na platfomach cyfrowych jest ten kanał, na cyfrowym polsacie na kanale nr 100, a na nc+ 135.

Można :-) Naszukałam się i znalazłam ten link który kiedyś wrzucała jedna z dziewczyn.
Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie

Przez to szukanie nie zdążyłam obejrzeć odcinka o 21:30, ale czekam do 1:00 (jeszcze tylko 32 min) i obejrzę powtórkę. Nawet nieźle się składa bo o 2:00 sierściuch budzi się na strawę, więc plan nocny już ustalony.

Hej hej u mnie @ się rozkręciła więc dzisiaj zaznaczam 1 dc :-) co do programu to ja też ryczałam jak głupia i nie pytajcie jak dzisiaj wyglądam :-)
AGULLA84 kciuki za trnasfer żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy :-) &&&&&&&&&&&&&&&&
DOROTAV powodzenia na wizycie &&&&&&&
ZULA udanego spotkania z dzidzią :-)
JUHASEK zaciskam kciuki z całych sił aby było widać i słychać serduszko &&&&&&&&&&&&&
MADZIA76 kciuki za badanie oby tym razem się udało &&&&&&&&

KWIECIEŃ
10: agulla84 - udany transfer
10: dorotav - wizyta
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3

11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
28: Bzibziok - badanie prenatalne

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja jak oglądałam pierwszą serie to bylam na etapie przygotowań do un vitro i tak strasznie zazdroscilam tym parą że są już tak daleko i że im się udało. Sama siebie pytałam czy mi dane będzie się tak cieszyć? I prosze płakałam wczoraj z bohaterką odcinka ale ze szczęścia ;) musimy wierzyć że nam się uda każdej z nas ;)
Madzia76 trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości.

Do góry