reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ona - dobrze, że wszystko w porządku.

Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek "In vitro - 9 m-cy później". To jest coś pięknego tak przytulić swojego malucha :tak:Wzruszyłam się. Ten odcinek wszczepił we mnie trochę wiary i nadzieji, że może kiedyś się uda...

Powtórka jutro o 1.00 w nocy i 16 kwietnia o 13.00.

reklama
No ja Ryczałam jak bóbr, dobrze ze mój stary w delegacji.
No właśnie tez tak sobie pomyślałam ze musi sie udać, jakoś nadzieje ten program mi dał wiec dziewczynki UDA NAM SIE !!!!!!!!!
Oba co tak mało wiadomości , wszystko ok, było widać zarodek?

Dla zapominalskich od dzisiaj w każdą środę na kanale TLC o godz 20:30 będą powtórki programu "In vitro - czekając na dziecko" a o 21:30 dalsze losy bohaterów, czyli "In vitro - 9 miesięcy później". Niestety nigdzie w necie nie można tego oglądać. Na platfomach cyfrowych jest ten kanał, na cyfrowym polsacie na kanale nr 100, a na nc+ 135.

Można :-) Naszukałam się i znalazłam ten link który kiedyś wrzucała jedna z dziewczyn.
Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie

Przez to szukanie nie zdążyłam obejrzeć odcinka o 21:30, ale czekam do 1:00 (jeszcze tylko 32 min) i obejrzę powtórkę. Nawet nieźle się składa bo o 2:00 sierściuch budzi się na strawę, więc plan nocny już ustalony.

Hej hej u mnie @ się rozkręciła więc dzisiaj zaznaczam 1 dc :-) co do programu to ja też ryczałam jak głupia i nie pytajcie jak dzisiaj wyglądam :-)
AGULLA84 kciuki za trnasfer żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy :-) &&&&&&&&&&&&&&&&
DOROTAV powodzenia na wizycie &&&&&&&
ZULA udanego spotkania z dzidzią :-)
JUHASEK zaciskam kciuki z całych sił aby było widać i słychać serduszko &&&&&&&&&&&&&
MADZIA76 kciuki za badanie oby tym razem się udało &&&&&&&&

KWIECIEŃ
10: agulla84 - udany transfer
10: dorotav - wizyta
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3

11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
28: Bzibziok - badanie prenatalne

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja jak oglądałam pierwszą serie to bylam na etapie przygotowań do un vitro i tak strasznie zazdroscilam tym parą że są już tak daleko i że im się udało. Sama siebie pytałam czy mi dane będzie się tak cieszyć? I prosze płakałam wczoraj z bohaterką odcinka ale ze szczęścia ;) musimy wierzyć że nam się uda każdej z nas ;)
Madzia76 trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości.

Do góry