reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dorotav - przykro mi, że tak się stało. Ważne że masz plan co do dalszego działania:)
genna - super, że zaczynasz stymulację. Oczywiście trzymam kciuki żeby była owocna:)
Bziumelka - &&&&& za kropka, niech się wgryza. :)
Ilka - głowa do góry, gdzie masz się wygadać jak nie dziewczynom, które Cię zrozumieją.

reklama
DOROTAV strasznie mi przykro :-( trzymaj się kochana :-* dobrze że masz już dalszy plan działania :-)
BZIUMELKA coisk czuje że ten Wielki Piątek będzie dla Ciebie wielki :-)
dziewczyny nie wiem co mam zrobić chodzi o to że plamięi czasami zdarza się w tym plamieniu krew i nie wiem czy zaznaczyć że dzisiaj jest 1 dc czy jak się rozkręci to krwawienie?

KWIECIEŃ
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Bziumelka - udany transfer

10: agulla84 - udany transfer
10: dorotav - wizyta
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
agulla84, cudownie, trzymam kciuki za udany transfer :-)

Bziumelka, trzymam kciuki za to by maluszek wszczepił się w mamusię rączkami i nóżkami :tak:

Jogo, wiem że się tak zdarza, że po rozmrożeniu zarodki mogą ulec uszkodzeniu bądź się zatrzymać, u mnie to nie pierwszy taki przypadek, przy poprzednim crio z 4 zarodków tylko 1 dał radę i podzielił się dalej, ten dzisiejszy był ostatnim z piątki, dlatego też tak bardzo się bałam. Wynika z tego że moje komórki są słabe albo jest coś skopane z genetyką.

Asitka, pierwszy dzień @ dopiero wtedy kiedy się rozkręci, jak będzie żywa krew, sorry za opis, plamienia się nie liczy.

Ostatnia edycja:
dorotav – przykro mi, że kropuś się nie rozmroził. Kurcze szkoda, że nie rozmrozili ci tego zarodka w dniu transferu. Z tego co pamiętam to nasza kochana zula miała podanego właśnie dwudniowego i się udało. No, ale nic to już za Tobą, ważne, że już masz plan B. A z tymi zarodkami jest tak, że jak przestaje się rozwijać do 3 doby to jest problem z komórką, a jak przestaje się rozwijać po 3 dobie to problem z plemnikiem.

Bziumelkażyczę Ci, aby kropuś został z Tobą na 9 m-cy.

Dziewczyny chodzi o to, że w zeszłym roku ja miałam różne dolegliwości które wyjaśniałam kilka miesięcy. Na szczęście wszystko ok. W tym roku mój m ma różne dolegliwości, które mogą mieć wpływ na nasienie. I obawiam się, że na podejście nr 3 będę czekała jeszcze wiele miesięcy :-(

Ostatnia edycja:
Asitka, jest już po 19 a któraś z dziewczyn pisała że jak okres przychodzi po 18 to dzień pierwszy liczy się od dnia następnego, ja bym liczyła 1 dc jutro, ale może zadzwoń jutro rano do lekarza lu położnej ( w naszej klinice kobiety Ci pomogą) i zapytaj się jak masz liczyć, bo rozumiem że od 2 dc masz zacząć brać nowe leki do stymulacji ?

reklama
ANULLA dziękuje :-) zobaczę jak się jeszcze bardziej rozkręci to zaznaczę dzisiaj 1dc :-)
DOROTA nie mam leków bo dostanę je dopiero na wizycie w piatek, biorę tylko gonapeptyl wiec spytam sie gina na wizycie jak on uważa :-)

Ostatnia edycja:
Do góry