reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

majka201 ja część tych badań o których piszesz miałam robionych przed punkcją, więc teraz nie było potrzeby ich robić, no ale co lekarz to inny pomysł ma na leczenie :-D.

reklama
Esiek no mam nadzieję ze za tydzien juz je zobaczę oby:) Dzis jest 28dpt , mam nadzieje ,ze nie ma reguly co do serduszka:)

Dove u mnie w 23 dpt jakoś tak było widać właśnie taką małą bijącą kropczkę ale jeszcze nie było słychać a dopiero tydzień późiej słyszałam serduszko, a ty w którym dpt jesteś dziś?

Po pierwsze mega gratulacje dla Infinity, kochana dajesz nadzieje, ja tez ponad 4 lata sie staram i nieraz mam wątpliwości czy w ogole kiedyś sie uda. Ale cieszę się ogromnie, że ci sie udalo, takie wiadomości to aż przyjemnie się czyta :-). A możesz przypomnieć mi jakie mialas objawy sugerujące że się udało?
U mnie zawsze piersi ok. 6-8dpt przestawały boleć a tm razem ból pozostał tylko trochę inny, mniej dokuczliwy . Wcześniej bolały raczej jajniki a tym razem podbrzusze przy czym ok. 7dtp ból się zmniejszył , teraz boli tylko czasem. No i objaw którego nigdy z ciążą bym nie powiązał ale dziewczyny wczoraj pisały że się mylę ;-) - od 4 dni mam migrenowy ból głowy który może z 2 razy w życiu wcześniej mi się zdarzył i trwał co najwyżej 1 dzień ...

A no i teraz mogę się przyznać że od 6dpt robiłam sikacze :-D Już w 6dpt był cień/cienia ale baaardzo słabo widoczny i po długim czasie, w 8 dpt była nadal blada ale już widoczna bez wpatrywania się II kreska :blink: W 8dp zrobiłam też test o czułości 10 i na tym już była dość solidna, choć oczywiście nadal nie była tak mocna jak kontrolna.

Ostatnia edycja:
DOVE jezeli gin. powiedziala ze to jest serduszko, to tal na pewno jest :-)

KWIECIEŃ
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
5: _Infinity_ - druga weryfikacja bety
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Dove - serduszko napewno jest , trzymam kciuki abyś na następnej wizycie już je słyszała:-)
Infinity- trzymam kciuki za piekny przyrost bety!

a ja się lekko wkurzyłam bo pracuje w przedszkolu i oanuje u nas ospa nie tyle co w mojej grupie ale jednak w przedszkolu...napisałam sms ginowi. Dobrze, że jutro wizyta:-)

reklama
Fusun - nie znamy się, ale ja od dość dawna podczytuję ten wątek, jest mi strasznie przykro z powodu Twojego nieszczęścia. Nawet nie wiem jakich mogłabym użyć słów, żeby Ci przyniosły jakiekolwiek pocieszenie, pewnie nie ma takich. Modlę się za Ciebie i Twoją córeczkę.
Bzibziok - gratulacje 2,3cm szczęścia :-)! A hemoroidów nie zazdroszczę :no:
enni - przykro mi, że się tym razem nie udało, ale pozbieraj się i walcz dalej. W końcu musi się udać!
Infinity - brawoooo ! Piękna betka, trzymam kciuki za przyrost:-). Takie wiadomości zawsze podnoszą na duchu, dają nadzieję.

Madzia 76 - a porozmawiałaś z Bąbelkiem, żeby jutro ładnie zapozował? :-D

solostar 29 - Witaj i powodzenia !
Annula28 - pięknie, teraz niech się wczepi w Mamusię i nie puszcza przez 9 miesięcy !
Dove28 - przy następnym podglądanku serducho na pewno już będzie dobrze widoczne i będzie biło jak dzwon!:-)

Do góry