reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

majka201 ja część tych badań o których piszesz miałam robionych przed punkcją, więc teraz nie było potrzeby ich robić, no ale co lekarz to inny pomysł ma na leczenie :-D.

reklama
Esiek no mam nadzieję ze za tydzien juz je zobaczę oby:) Dzis jest 28dpt , mam nadzieje ,ze nie ma reguly co do serduszka:)

Dove u mnie w 23 dpt jakoś tak było widać właśnie taką małą bijącą kropczkę ale jeszcze nie było słychać a dopiero tydzień późiej słyszałam serduszko, a ty w którym dpt jesteś dziś?

Po pierwsze mega gratulacje dla Infinity, kochana dajesz nadzieje, ja tez ponad 4 lata sie staram i nieraz mam wątpliwości czy w ogole kiedyś sie uda. Ale cieszę się ogromnie, że ci sie udalo, takie wiadomości to aż przyjemnie się czyta :-). A możesz przypomnieć mi jakie mialas objawy sugerujące że się udało?
U mnie zawsze piersi ok. 6-8dpt przestawały boleć a tm razem ból pozostał tylko trochę inny, mniej dokuczliwy . Wcześniej bolały raczej jajniki a tym razem podbrzusze przy czym ok. 7dtp ból się zmniejszył , teraz boli tylko czasem. No i objaw którego nigdy z ciążą bym nie powiązał ale dziewczyny wczoraj pisały że się mylę ;-) - od 4 dni mam migrenowy ból głowy który może z 2 razy w życiu wcześniej mi się zdarzył i trwał co najwyżej 1 dzień ...

A no i teraz mogę się przyznać że od 6dpt robiłam sikacze :-D Już w 6dpt był cień/cienia ale baaardzo słabo widoczny i po długim czasie, w 8 dpt była nadal blada ale już widoczna bez wpatrywania się II kreska :blink: W 8dp zrobiłam też test o czułości 10 i na tym już była dość solidna, choć oczywiście nadal nie była tak mocna jak kontrolna.

Ostatnia edycja:
DOVE jezeli gin. powiedziala ze to jest serduszko, to tal na pewno jest :-)

KWIECIEŃ
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
5: _Infinity_ - druga weryfikacja bety
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Dove - serduszko napewno jest , trzymam kciuki abyś na następnej wizycie już je słyszała:-)
Infinity- trzymam kciuki za piekny przyrost bety!

a ja się lekko wkurzyłam bo pracuje w przedszkolu i oanuje u nas ospa nie tyle co w mojej grupie ale jednak w przedszkolu...napisałam sms ginowi. Dobrze, że jutro wizyta:-)

reklama
Fusun - nie znamy się, ale ja od dość dawna podczytuję ten wątek, jest mi strasznie przykro z powodu Twojego nieszczęścia. Nawet nie wiem jakich mogłabym użyć słów, żeby Ci przyniosły jakiekolwiek pocieszenie, pewnie nie ma takich. Modlę się za Ciebie i Twoją córeczkę.
Bzibziok - gratulacje 2,3cm szczęścia :-)! A hemoroidów nie zazdroszczę :no:
enni - przykro mi, że się tym razem nie udało, ale pozbieraj się i walcz dalej. W końcu musi się udać!
Infinity - brawoooo ! Piękna betka, trzymam kciuki za przyrost:-). Takie wiadomości zawsze podnoszą na duchu, dają nadzieję.

Madzia 76 - a porozmawiałaś z Bąbelkiem, żeby jutro ładnie zapozował? :-D

solostar 29 - Witaj i powodzenia !
Annula28 - pięknie, teraz niech się wczepi w Mamusię i nie puszcza przez 9 miesięcy !
Dove28 - przy następnym podglądanku serducho na pewno już będzie dobrze widoczne i będzie biło jak dzwon!:-)

Do góry