reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Infiniti doskonale Cię rozumie i dam Ci od siebie dobrą rade. Jeśli cos Cię będzie nie pokroić to niczym się nie przejmuj i nie bój się że inni pomyślą że panijujesz ja za każdym razem jak miałam wątpliwości to bałam sie zawracać głowę dr a teraz mam to gdzieś tyle na to czekaliśmy że mamy prawo panikowac a lepiej sprawdzić niż później się stresować. Życzę spokojnych 9 mc ;)
Dove ja też chyba na tym etapie co ty widziałam ale nie słyszałam serduszka a usłyszałam dopiero w 38 dc ;) tsk więc głowa do góry ;)
Madzia76 masz rscje co lekarz to inne metody. Ja też część badań miałam przed punkcjs ale cała reszta i tak wyszła sporo ale czego się nie robi dla maleństwa ;)

reklama
majka201 dziękuję :-* na pewno tak zrobię :tak: dlatego w planach mam (oczywiście jak wszytko będzie ok, za dwie-trzy wizyty w Klinice) wrócić do mojej wcześniejszej doktor - była w każdej sytuacji pomocna - weekend, nie weekend, święto - zawsze odebrała telefon i doradziła, nawet zdarzyło się że dla mnie w weekend gabinet otwierała jak było trzeba ;-) Tak jak piszesz ja po tych kilku latach na pewno niczego nie zaniedbam i będę dbała nawet o szczegóły, przynajmniej to nad czym mam kontrolę a reszta - wiadomo ...

reklama
Do góry