reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Majka201 dziękuję , chyba tylko takie informacje są teraz w stanie trochę uspokoić nerwy :tak: ale po blisko 4 latach czekania nie ma się co dziwić że człowiek jest pełen obaw ...
Enni pamiętaj że każdy ma swój czas, zbieraj siły i nie trać nigdy nadziei :tak: trzymam kciuki :-)

Infinity bardzo się cieszę, że Ci się udało. Gratuluję. Wiem, że dużo jest w Tobie obaw ale myśl pozytywie. Wszytko będzie dobrze. Za parę miesięcy będziesz tulić maluszka w ramionach :-)

Dziewczyny dziękuję za kciuki:) Zarodek ładnie się rozmroził i wróciłam z nim do domu:) Oczywiście nie obyło się bez problemów, bo już 2 raz był problem z dostaniem się do macicy. :-( No ale udało się i kropek 4BB jest już ze mną w domu:)

Infinity
- gratuluję po cichu i niech beta rośnie jeszcze więcej:) Ja też zamierzam późno testować. Mam nadzieję, że wytrzymam do 9-10dpt.

Fusum
, modlę się o Twoją córeczkę. To niesprawiedliwe, mam nadzieję,że jednak rokowania lekarzy się nie sprawdzą, trzymaj się.

Madzia - jeżeli chodzi o badania to ja mam wlaśnie chyba ten pakiet co majka :) No nic jutro się wybieram do LuxMedu żeby się za to zabrać.

Kurczę ile dziś naskrobałyście, ale mniej więcej ogarnęlam dzisiejszy dzien.

Po pierwsze mega gratulacje dla Infinity, kochana dajesz nadzieje, ja tez ponad 4 lata sie staram i nieraz mam wątpliwości czy w ogole kiedyś sie uda. Ale cieszę się ogromnie, że ci sie udalo, takie wiadomości to aż przyjemnie się czyta :-). A możesz przypomnieć mi jakie mialas objawy sugerujące że się udało?
Enni baaaardzo mi przykro :-( tulę mocno
Anulla28 piękny zarodeczek, teraz tylko kciuki by się w mamusie mooooocno wgryzał i pozostał na 9 mcy
Fusun to co piszesz jest bardzo przykre, codziennie myśle o Tobie, o Lence, wierzę że bedzie dobrze, musi. Wszystkie sie za Twoją córeczke modlimy. Nie ukrywam,że łzy mi poleciały po tym co napisalas. Maleńka walczy i mam nadzieje że wygra ta walkę. Trzymaj się, choć wiem że łatwo to się mówi :-(

Dziewczyny przypomnijcie mi proszę któraś kiedyś pisala który z suplementów w nadmiarze może powodować autyzm u dziecka w przyszlosci? Wit d3? Czy coś mylę??

Ostatnia edycja:
Anulla84, kciuki &&&&&&&&&&& by maluszek zadomowił się na 9 miesięcy.

Na poprawę humoru byłam u fryzjera, krótkie włosy to jest jednak to, są rewelacyjne. :-D

Cześć Diewczyny mialam dzis pierwsze usg widzialam kropka ,fantastyczny widok . Tylko zmartwiła się trochę bo nie było widać tak dobrze serduszka , tzn P,doktor mi pokazywala jakąś kreske delikatnie migającą ,i powiedziala ze ona mysli ze to serce. I ze jeszcze za wczesnie .Mam kolejny scan za tydzien w piatek . Dziewczynki a w ktorym tyg ciazy u was bylo widać serduszko? Bo nie ukrywam ,ze sie zmartwilam. Pozdrawiwm Was gorAco i całuje ,(czytam was codziennie tylko malo sie udzielam ):-D
Fusun nie znamy sie ale ,życzę Ci z całego serca przede wszystkim nadziei, aby stał się cud . Modle sie za Was

Dorotav ja też na poprawę humoru miesiąc temu poszlam do fryzjera, chcialam boba, a wyszlam z zupelnie czymś innym, oczywiście malo sie nie poryczlam hehe i ot tak sobie humor poprawilam :-D. Teraz włosy zapuszczam :-p

reklama
Dove28 - ja miałam transfer blastka i 20dpt nie było widać nic a nic, tylko pęcherzyk. A 25dpt już biło serduszko. Ty masz dziś 28dpt ale miałaś trzydniowy zarodek. No ale jak lekarz mówi, że coś miga to przecież dobrze!

Do góry