reklama
Infinity ja potrzebuję tylko 6szt bo to program rządowy więc może sobie być trochę niedojrzałych.
No to widze że ten Szpital w Policach będzie przez Was oblegany a może wszystkie na jedną sale się umówicie:-):-)
Ale Wy laski jesteście ja mam 170cm ale niestety ok.68-70kg :--( Więc dużo więcej niż Wy ale cycki też spore, chociaż po tych antkach i zastrzykach trochę mi brzuszek spadł więc jest dobrze
Już bym chciała aby zabrali ze mnie te jajka, nie mogę się doczekać punkcji. Przed chwilą Ovitrelle zostało podane więc już 36 godzin zostało
No to widze że ten Szpital w Policach będzie przez Was oblegany a może wszystkie na jedną sale się umówicie:-):-)
Ale Wy laski jesteście ja mam 170cm ale niestety ok.68-70kg :--( Więc dużo więcej niż Wy ale cycki też spore, chociaż po tych antkach i zastrzykach trochę mi brzuszek spadł więc jest dobrze
Już bym chciała aby zabrali ze mnie te jajka, nie mogę się doczekać punkcji. Przed chwilą Ovitrelle zostało podane więc już 36 godzin zostało
agulla84
Fanka BB :)
dzisiaj cały dzień myślałam w pracy że zwariuje ciągle myślałam jak to będzie czy dojdzie do pobrania komórek i transferu:-(
Cześć Dziewczyny!
troszke mnie nie było a tu tyle dobrych wieści!!!
zula przede wszystki Tobie gratuluje! Udało sie, niech teraz bedzie juz tylko z górki
Esiek, cieszę sie, ze wszystko dobrze, a dzidzius silny...no 1cm to juz coś!!!:-)
Majka, gratuluje siusiaka Mi tez sie marzy...
Juhasek, mega beta!!! Mogłabys kilka z nas nia obdzielić;-)
Madzia, nie ważne ze wstydzioch, nie ważne, ze buntownik, ważne ze jest!!!
lenkabar, gratuluje 3cm szczęścia...taka calineczka w brzuchu:-)...albo calinek
Bziumelka, oficjalnie przyznaje ci tytuł nioski roku!!! Trzymam kciuki za punkcje
infinity &&&&&& za bete...kontynuuj ten dobry trend!!!
kiki, choć mieszkam w wawie od lat to jestem urodzona Ślązaczka i mam tam cała rodzine i w otoczeniu wielu lekarzy...popytam...a nóż a widelec coś sie znajdzie
Ja otrzasnelam sie po pierwszej porażce, odmozdzylam sie, korzystam z zycia, wszystko zeby czas do maja szybciej zleciał. Te moje dwa pingwiny chciałabym juz ze sobą zabrać!!! Teraz, natychmiast!!!
dziewczyny, powiedzcie jak to jest po stymulacji i transferze? Podobno zdarza sie, ze kolejny cykl jest bezowulacyjny. Długo czekalyscie na @ czy przyszła w terminie? Boje sie, ze jak chce zeby przyszła bo bede na nią czekać wieki....
Asita Kochana, dopisz mnie do kalendarza proszę - 22.04 wizyta, przygotowanie do crio. Dziękuje!!!!
troszke mnie nie było a tu tyle dobrych wieści!!!
zula przede wszystki Tobie gratuluje! Udało sie, niech teraz bedzie juz tylko z górki
Esiek, cieszę sie, ze wszystko dobrze, a dzidzius silny...no 1cm to juz coś!!!:-)
Majka, gratuluje siusiaka Mi tez sie marzy...
Juhasek, mega beta!!! Mogłabys kilka z nas nia obdzielić;-)
Madzia, nie ważne ze wstydzioch, nie ważne, ze buntownik, ważne ze jest!!!
lenkabar, gratuluje 3cm szczęścia...taka calineczka w brzuchu:-)...albo calinek
Bziumelka, oficjalnie przyznaje ci tytuł nioski roku!!! Trzymam kciuki za punkcje
infinity &&&&&& za bete...kontynuuj ten dobry trend!!!
kiki, choć mieszkam w wawie od lat to jestem urodzona Ślązaczka i mam tam cała rodzine i w otoczeniu wielu lekarzy...popytam...a nóż a widelec coś sie znajdzie
Ja otrzasnelam sie po pierwszej porażce, odmozdzylam sie, korzystam z zycia, wszystko zeby czas do maja szybciej zleciał. Te moje dwa pingwiny chciałabym juz ze sobą zabrać!!! Teraz, natychmiast!!!
dziewczyny, powiedzcie jak to jest po stymulacji i transferze? Podobno zdarza sie, ze kolejny cykl jest bezowulacyjny. Długo czekalyscie na @ czy przyszła w terminie? Boje sie, ze jak chce zeby przyszła bo bede na nią czekać wieki....
Asita Kochana, dopisz mnie do kalendarza proszę - 22.04 wizyta, przygotowanie do crio. Dziękuje!!!!
reklama
JO.M powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&
ANULLA udanego transferu niech dzidzia zostanie z Tobą na całe długie 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
DOVE28 udanego spotkania z maleństwem
INFINITY kciuki zaciśnięte za ogromniastą bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
UDA SIĘ super, że wróciłaś z nową energią do walki o maleństwo
KWIECIEŃ
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
3: _Infinity_ - wysoka beta
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
ANULLA udanego transferu niech dzidzia zostanie z Tobą na całe długie 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
DOVE28 udanego spotkania z maleństwem
INFINITY kciuki zaciśnięte za ogromniastą bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
UDA SIĘ super, że wróciłaś z nową energią do walki o maleństwo
KWIECIEŃ
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
3: _Infinity_ - wysoka beta
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja