reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar- tak dr kowalski jest super! Tez juz go przerobilam pare razy ;)super ze przypomnialas. b. Fajny facet. masz racje chyba tam pojde. Ja mam jeszcze znajomego gin do ktorego chodzilam kupa lat dr. Żółtowskiego... ale zobacze jeszcze.
Lenkabar ja mam chyba ma 11.00 ta wizyte.

reklama
ESIEK super wieści :-) dzidzia silna i zostanie z Tobą na 9 miesięcy :-)

KWIECIEŃ
2: mmm... - wizyta przed crio
2: enni - wysoka beta

3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Esiek super wiadomości ;) nie dziwie Ci się ze nie możesz wytrzymać ja najchętniej codziennie chodziła bym na usg a miałam ich już chybq z 7 :szok:
Bziumelka ale nanioslas jajeczek będą piękne dzieci ;)

Bziumelka pięknie naprodukowałaś :) b ed a z tego pięknedzieci

Madzia a to złośnik ten twój kropek :)

ja po wizycie, endo 14 mm crio 14mm od jutra duphaston i estrofem 3x dziennie crio we wtorek o 14.40 :) przynajmniej nie będę musiała prosić szefowej żeby wyjść wcześniej z pracy, po prostu o 13 sobie myknę. 2 godz przed transferem mam wziąć relanium:) jakiś praktykant mnie dziś badał taki młody chłopaczek skrępowany jak nie wiem co, wcale nie czuałm, że mnie badał

a i dostalam aneks do umowy!! pierwsza podwyżka od 3 lat :)

Dotarłam do domu to mogę spokojnie napisać.

Z tych nerwów wmuszam obiad bo niestety nie moglam wcześniej jeść. Ja tak mam że jak stres to nie wmuszę w siebie, no a teraz trzeba. I tak od gina dostaje opier. co wizyte, że malo jem i tyle waże.

Madzia- a to psikus! Patrz, jaki charrrrakterek, coś mi to na dziewczynke wygląda - chłopaki nie są takie wredne.
Bziumelka - z progesteronem powinno byc ok, ważne aby nie rósł, niekoniecznie musi teraz spaść.

lenkabar
już sobie szybko przeczytalam jak dr. Kowalski przyjmuje i chyba pójde w następny piątek, to będzie akurat pierwszy dzień 9tc. 12 kwietnia planuje z mama wypad do Berlina wiec akurat pojechałabym spokojna, że u kropka wszystko jest OK.

mmm no to masz szczęśliwy dzień- piękne edno, zaplanowane crio i do tego podwyżka! Wszystko Ci sprzyja :)

Esiek to jest bardzo fajne, że dr Kowalski prawie codziennie przyjmuje, także można sobie dostosować jak pasuje. A ta niedowaga to akurat w ciąży fajna jest :-D możemy jeść wszystko czego dusza zapragnie, bez ograniczeń. Choć ja z tych nieograniczeń dziś mam pierwsze małe zakupy ciążowe za sobą. Moje ukochane jeansy odeszły na jakiś czas do lamusa i musiałam pokupować legginsy, bo mnie w brzusio ciśnie :)
Ale to była wielka radocha dla mnie :)

reklama
Do góry