reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MMM super super super :-)

KWIECIEŃ
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek tak teraz czytam, jesteśmy identycznej postury! Ja też 167 i przed ciążą i stymylką co prawda nie 50 a 52 kg, tylko, że moją "zmorą" są cycki D/DD i one dodają trochę wagi :-D:-D:-D no a teraz 11 tc i już 54,5 kg

Fajnie się ułożyło po mniej więcej 2-3 tygodnie różnicy Madzia, ja, Esiek i Juhasek- my się naprawdę na porodówce możemy spotkać :)

montana8, bierzesz jakąś antykoncepcje ? jeśli tak to taki podbarwiony śluz może występować.

Jo.M., to badanie na komórki NK nazywa się CD3-/CD16+CD56+ co do diagnostyki to nie wiem czy robią, ale jak weźmiesz swój poprzedni wynik ze sobą to pokaż im który dokładnie chcesz mieć zrobiony. Powodzenia na wizycie u immuno, daj znać co słychać.

Infinity
, jak się czujesz ? Kciuki trzymam za piątek !!

agulla84, zobaczysz któreś jajeczko z tej trójki na pewno będzie TYM.

Madzia76, dzidziuś uparciuszek, spróbuj przed badaniem possać cukierka mimm2 moja bratowa takie jadła przed usg by małe się troszkę poruszało też takie uparte było i jest dalej a ma 2 lata.

Lilia, wyłączyć mi się nie udało, ale jak najedziesz na jakieś okienko myszką to pod ostatnim pojawi się taka szara mała strzałeczka z nazwą Hide, kliknij i na jakiś czas znika to badziewie. Super wieści że nie musisz brać Visanne. Trzymam kciuki za naturalsa.

Bziumelka, idziesz jak burza, niezłą drużynę sportową zbierasz, progesteron tez nie jest jakiś wcale duży, kciuki za punkcję i transfer.

Esiek, gratuluje centymetrowego szczęścia.

MMM, jak taka kumulacja szczęścia to teraz już wszystko będzie się układać dobrze.

Ostatnia edycja:
Lenkabar no raczej! Ja i juhasek to transfer w ten sam dzien. A rodzic pewnie wszystkie bedziemy w policach wiec b.mozliwe ;) cyce dd - fajnie, ja to mam mozzzzze b ;)

Haha przyjmę na zamianę :-D pewnie masz racje i wszystkie wylądujemy w Policach, choć o tamtejszej porodówce zdania nie są zbyt dobre, przyjdzie pora będziemy myślały. Teraz koniec zapeszania, niech się po prostu dzieci dobrze rozwijają :tak:

Madzia 76 - widać kropek jeszcze nie jest gotowy do publicznych wystąpień, coś na dziewczynkę mi to wygląda:-)
Bziumelka - jak rasowa kurka, pięknie się spisałaś. Kciuki za piątkową punkcję.
Esiek - wspaniale, 1cm toż to już duża i silna dzidzia a serce jak dzwon . Życzę nudnej i upierdliwej we wszystkie książkowe dolegliwości ciąży:-)
mmm - podwyżka zawsze poprawia humor, powinna być co tydzień w piątek:-). Kciuki za udany transfer zaciśnięte&&&&&&

A ja nie mogę się doczekać wizyty i decyzji, że crio będzie w tym cyklu, bo jakoś nie uśmiecha mi się kolejny miesiąc czekać. Jeszcze tylko jutro badania zrobię i oby endo ładnie urosło. Niecierpliwa się zrobiłam albo taka byłam tylko tego wcześniej nie widziałam:-), bo na niczym innym tak mi nie zależy jak na byciu grubą i mdłościach.

reklama
Dorotav dziękuje że pytasz :happy: głową mnie boli trzeci dzień :baffled: i piersi oraz czasami brzuch ale nie jest to ból okresowy ... a bete chyba jutro rano zrobię bo nie wytrzymam, także kciuki mile widziane :tak:

Bziumelka, super wynik :-) ja miałam podobnie 19 jajeczek tylko dużo miałam niedojrzałych i estradiol >6000 więc u Ciebie zdecydowanie lepiej :happy:

Esiek, gratuluje, ciesze się że wszystko ok :tak:

Do góry