reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień :-)

kiki – no czasem tak bywa, że ma się pod górkę, ale przyjdzie taki czas, że w końcu wdrapiesz się na tą górkę co będzie wiązało się ze znalezieniem pracy, a następnie z zajściem w ciąże. Ja też odliczam dni do stymulacji, aczkolwiek nie wiem czy do niej mi tak spieszno jak sobie pomyślę, że znowu mnie będzie bolało i chyba wolałbym wziąć L-4 na czas stymulacji, a nie na czas po transferze. I pamiętaj, że wcale nas nie zanudzasz swoimi smutkami. My jesteśmy tu po to, żeby się wspierać w dobrych i złych chwilach :tak:

lenkabar – życzę spokojnej i nudnej ciąży.

dorotav – też mam te okienka i szlag mnie trafia. Co oni jeszcze wymyślą?? Jak znajdziesz sposób jak to wyłączyć to daj znać.

Juhasek – beta bombowa, super.

balbisia – super, że torbiel zniknęła.

Esiek – z niecierpliwością oczekuję na wiadomości od Ciebie. Trzymam kciuki, powodzenia.

mmm – zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę.

enni – życzę Ci naprawdę wysokiej bety.

agulla – nie tylko 3, ale aż 3. Pamiętaj, że zawsze mogło być gorzej. A często zdarza się tak, że na punkcji okazuje się, że pęcherzyków jest więcej :-)

Madzia – no to masz małego uparciuszka w brzuszku. Musisz z nim poważnie porozmawiać :-D

Byłam wczoraj na wizycie i tak Visanne nie będę brała, ponieważ dr stwierdził, że moja endometrioza jest tak znikoma, że nie trzeba brać. Jak zapytałam dr czy wogóle mamy szanse na dziecko z połączenia endometriozy stopnia 1 z przeciwciałami plemnikowymi u męża to powiedział, że mam się wogóle tą moją endometriozą nie przejmować :confused::baffled: Dostałam leki na receptę na te moje bóle miesiączkowe i muszę przyznać, że czuję się dziś lepiej, przynajmniej mogę normalnie pracować. W końcu pozbyłam się szwów :-) Ze względu na mój 1 dc dr darował mi badanie dopochwowe i zrobił mi USG przez brzuch, na szczęście wszystko w porządku. Muszę brać Pregna Plus takie witaminki dla strających się. Mam ustalony wstępny termin kwalifikacji do rządówki i wstępny termin stymulacji. Jest to już naprawdę niedługo, proszę trzymajcie kciuki, żeby terminy się potwierdziły. Na razie będziemy z M starać się naturalnie do czasu stymulacji, pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale spróbować można :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Estradiol 5200 :szok: Pecherzyków ok. 20szt w średniej wielkości 20mm. Dziś ovitrelle o 20,30 w piątek o 7,30 punkcja. Jeszcze czekam na wynik progesteronu i wtedy będzie wiadomo czy będzie transfer, ale wydaje mi się ze bedzie ok bo tempka ładnie niska jest od kilku dni jest. Boże kamień z serca:-)

Bziumelka piękny wynik! Teraz kciuki zaciskamy za piątek, na pewno wszystko będzie ok :)

Lilia no to może w takim razie naturalsik... :-) a gdyby tfu tfu nie, to mówisz, ze termin stymulki też odległy nie jest :)

Esiek czekamy :)

Pisze z tego cholernego telefonu bo w domu bede pozno ;)
A wiec.... dzidziol ma 1cm i sobie pieknie pika ♥.
Wszystko w jak najlepszym porzadku. Prof mowi ze musi byc dobrze no to mu wierze ;)
Mam zlecone badania, kolejna wizyta 16kwietnia ale juz wam zapowiadam, ze tyle niewytrzymam i polece do przychodni czy cos ;)
Leki bez zmian niestety.
W piatek zaczne 8tc.

Esiek no i pięknie :) bardzo się cieszę! A na którą masz wizytę? Bo ja 16 kwietnia o 8:30 mam USG prenatalne
a jak nie chcesz do Vitro, a nie wytrzymasz 2 tygodnie to bardzo polecam dr Kazimierza Kowalskiego w medicusie :) ma super dokładny sprzęt, świetnie robi USG i jest przesympatyczny. On mi wykrył krwiaka jak mój doktor był na wyjeździe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry