reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kasik36, nie wiem czy można zrobić to badanie samo, u mnie robi się cały panel, chyba po to by sprawdzić jakieś tam proporcje.

reklama
Pyscek , Uda sie bardzo mi przykro:(

A moja druga beta 2425 :-) W nastepny czwaretek ,3 kwietnia mam pierwsze usg mam nadzieję , że z dzidzią będzie wszystko ok. Pozdrawiam Was Dziewczyny i życzę upragnionych 2 kresek;-)

Ostatnia edycja:
Jejku dziewczy podczytuje ciezarowki t i to straszne co sie tam dzieje... wpierw Fasun, teraz Molla.... co sie dzieje z tymi ciazami. Wpierw niemozemy zajsc, potrm donosic.... i to jeszcze ile nas jest tez jest straszne!!!!
Dove to gratulacje!!! Ale 3 kwietnia to czwartek a nie sroda ;)

Dove - gratulacje pięknej bety:)
Esiek - ja też podczytuję ciężarówki i też mnie to przeraża co się dzieje. A w ogóle co się dzieje, że tyle dzieci umiera w szpitalach. To jest straszne. Lekarze tak wszystko sobie olewają, tylko czemu to odbija się na życiu dzieci:wściekła/y:

ja też podczytuję ciężaróweczki, spoglądam jak radzą sobie dziewczyny z naszego forum i przeraża mnie to, tyle już się nacierpiałyśmy, na starałyśmy a tu zamiast się cieszyć w końcu upragnioną ciążą takie coś się przydarza i nic nie można zrobić oprócz czekania i modlenia się o kolejny cud, by skończyło się dobrze.....

Dove, gratuluję i życzę Ci spokojnej ciąży, by wszystko było ok.

Olusia, i co postanowiłaś ? czekasz grzecznie z antykami czy ruszasz na panią dr ?

Dziewczyny ja na ciężarówki jeszcze nie dotarłam, powiedzcie co się dzieje z Mollą???A jak u Fusun dziewczynki walczą dzielnie??

Lenkabar- ciesze się, że z dzidzusiem i z Tobą wszystko dobrze. Odpoczywaj i uważajcie na siebie:-*
Ja chodzę do dr Ciepieli i jestem bardzo zadowolona:-)nie mogę się doczekać wizyty, z chęcią bym robiła betę jeszcze ale to nie ma sensu bo nie warto się denerwować:-)
Dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam-bardzo się ucieszyłam naprawde- tyle na to czekałam:-)

Dove - piękna beta! Gratuluje.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotav nie wiem ile dokładnie kosztują badania bo nie pytałam już w recepcji skoro były za free ;-) Lekarz mówił, że około 200 zł. ale chyba Heiza wspominała, że 280 zł. Nie wiesz czy można zrobić tylko NK (CD3-CD16+/CD56+)?

Kasik, że się tak wtrącę na tym wątku ;-) , w szpitalu UCK w Gdańsku (można też zrobić na Klinicznej) samo badanie NK kosztuje 205 zł. W UCK jest chyba najtaniej. Przykładowo beta hcg kosztuje tam 15 zł

Do góry