reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a mi prz becie 200 nie wyszlo prawie nic cien cienia tylko. mysle ze warto wydac 25zl na bhcg i miec pewnosc odstawisz leki niepotrzebnie to tylko koloptow narobisz...

reklama
Pyscek tylko broń Boże nie odstawiaj leków. Sikańce pokazują drugą krechę kiedy chcą, obojętnie jakiej są czułości. Najlepiej byłoby zrobić betę. Może poszukaj gdzieś taniego labo. Dziewczyny może Ci doradzą gdzie w Twojej okolicy zrobić najtaniej betę.

Lenkabar no to miałaś przeboje, wierzę, że się wystraszyłaś.

Kurcze fajnie macie, że w każdej chwili możecie podjechać do lekarza. Ja jak by coś to bym musiała jechać do zwykłego szpitala i to 30 km

Lenkabar, to się nieźle przestraszyłaś, dobrze, że wszystko jest w porządku i zobaczyłaś swoją kruszynkę:))
Pyscek, ja też jeszcze będę trzymać kciuki. Testy nie są miarodajne, więc jednak zrób betę.

U mnie niestety też w razie jakiejś awarii tylko zwykły szpital mi zostaje. Na szczęście blisko. No i do ginki, do której teraz chodzę powiedziała że w razie czego mogę o każdej porze do niej dzwonić. Więc z tego akurat jestem zadowolona.

Pyscek, przykro mi z powodu I krechy, ale nawet jeśli nie robisz bety to za jakieś 2-3 dni powtórz test, dla świętego spokoju.

Ostatnia edycja:
Zula - No ja też wczoraj się naczytałam o tym anty TG na necie i spać w nocy nie mogłam a dodatkowo głowa mnie rozbolała więc nocka była super. Też przeczytałam że anty TG ma wpływ na zagnieżdżenie , ciekawe co mi lekarz w czwartek powie. Tak w ogóle z tego co czytałam to się tego nie leczy? Jakiś jod może albo selen na obniżenie , ale nie wiem czy to prawda. Ja pierniczę wiecznie coś . Ach pogadamy później. Pisałam smsa do Olusi ale nie odpisuje także chyba jej nie będzie. To do później:-)

Dziewczyny mam już wyniki subpopulacji limfocytów. Na moje oko są ok ale sugerują się tylko normami obok. Może Wy coś wiecie na ten temat. Doktorek mówił, że najważniejsze są % CD3-CD16+/CD56+ więc te są ok. Obniżony jest tylko poziom CD19+ ale nie wiem co to. Wysłałam mu mms'em wyniki.

reklama
JoM: nie, nie leczy sie. I selen i jod malo pomoga. A wplywaja niestety na plodnosc stad zawsze trzeba je oznaczac jak badasx tarczyce

Do góry