reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla84, menopur jest do stymulacji

mmm, ciekawe czy ta refundacja dotyczy tylko in vitro z rządówki ? czy prywatne kliniki będą miały refundowany ? moja chyba nie bo nie ma podpisanej umowy z NFZ :wściekła/y::-(

DOROTAV ale super w moje urodziny będziesz miała transfer :-) trzymam kciuki aby ta data była dla Ciebie szczęśliwa &&&&&&&&&&&&&
BZIBZIOK gratuluję mamusiu :-*
KASIK super że udało Ci się zrobić badania na MZ :-) trzymam kciuki żeby były dobre &&&&&&&&&&

MARZEC
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
29: Bziumelka - podglądanko
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta i podglądanko

Ostatnia edycja:
agulla84, menopur jest do stymulacji

mmm, ciekawe czy ta refundacja dotyczy tylko in vitro z rządówki ? czy prywatne kliniki będą miały refundowany ? moja chyba nie bo nie ma podpisanej umowy z NFZ :wściekła/y::-(

myślę, że skoro kilniki mają podpisaną umowę na in vitro powinny mieś i podpisaną umowę jeśli chodzi o refundację leków. moim zdaniem powinno to dotyczyc wszystkich

Asita, w Twoje urodziny transfer, to musi być zatem cudowna data i musi się wszystko udać.:tak: Dzięki za wpis do kalendarza, razem z nim czas szybciej mi biegnie :-)

mmm, tylko moja klinika iVF robi tylko prywatnie, nie mają podpisanej umowy z NFZ, nawet leki od nich mam na 100% :wściekła/y:

Asita, w Twoje urodziny transfer, to musi być zatem cudowna data i musi się wszystko udać.:tak: Dzięki za wpis do kalendarza, razem z nim czas szybciej mi biegnie :-)

mmm, tylko moja klinika iVF robi tylko prywatnie, nie mają podpisanej umowy z NFZ, nawet leki od nich mam na 100% :wściekła/y:

ja też mam leki na 100% :p

Bzibziok wspaniale, że u dzidzi wszystko dobrze :) gratuluję pięknie bijącego serducha! Podała Ci dr termin porodu?

Uda się, Pyscek ale nas trzymacie w niepewności...

reklama
Kochane, dziękuje za Wasze kciuki....u mnie niestety porażka:-( Beta 1,07 czyli DUPA...ale tak czułam od 2 dni, ze nic z tego...byłam na to gotowa wiec sie trzymam. Jest mi strasznie przykro, ale ja sie nie dam, nie poddam sie i w końcu sie uda! Nie widzę innej możliwości...nawet jeśli to bedzie wymagało 4, 5, 6 podejść. Mamy dwa pingwinki, pojadę po nie w maju, tak ustawiłam z moja panią doktor. Tym razem zgarniam 2 kropki. Jeden jest klasy I, drugi I-II.
Jeszcze raz dziękuje dziewczyny!

Do góry