reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kasik36 - mimo że na samym początku ciąży miałam przeczucie, że będzie dziewczynka, to od 13 tc wiem że to synuś. A wózek wpadł mi w oko w tym kolorze, nawet na ciężarówkach robiłam sondę czy wypada chłopcu kupić wózek w tym kolorze. Decyzja zapadła i wybrałam co mi się podobało, a nie co wypadało :tak:. A kocyk to prezent i idealnie pasuje do małego, jest w pingwinki, a przecież mój synuś też był pingwinkiem zanim włożyli go do mamusinego brzuszka :-). A kto wie, może następnym razem może będzie dziewczynka :-) (mąż mi już obiecał żeńskie plemniczki przy kolejnej procedurze :-D), Zobaczymy ile warte słowo mojego męża :-D

reklama
DOROTAV wymaz z szyjki na bakterie miałam robiony pod koniec lipca 2013 przed IUI, zobaczymy co powie dr w poniedziałek :-)
SYLWIA gratuluję synusia, dajesz nam wiare że niemożliwe staje się możliwe :-)

MARZEC
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia

Hej, dziewczyny wpadlam spytac czy wiedzialyscie ze hibiskus ma wlasciwosci wczesnoporonne?o Ja ty nakupilam zdrowych herbatek ale na szczescie szukalam w necie jak to jest z jedzeniem curry w ciazy i natknelam sie ze hibiskusa w ciazy nie wolno.... strach
sie bac :) ja od wczoraj zasypiam non stop, mam wolny weekend mialam porobi tyle rzeczy a ciagle spie ...

O rany Esiek! a ja piję herbatkę żurawinową z hibiskusem na problemy z pęcherzem, całe szczęście, że napisałaś...
A ja zaczynam "czuć", że jestem w ciąży... i zaczynam rozumieć o czym mówią kobiety w I trymestrze.. wszystko jest nie tak. Nic mi nie smakuje, cały czas jestem głodna, a jak jem to męczą mnie mdłości. Czuję się przeokropnie, sama nie potrafię powiedzieć co mi jest- właściwie WSZYSTKO. Bolą i ciągną pachwiny, więzadła macicy no i to co Ty Esiek spaaaaaać. Calusieńki dzień. Nie narzekam broń Boże, czekałam na to, ale dzidzia daje w kość :tak:

reklama
Cześć dziewczyny , ale spokój tutaj dzisiaj ? To chyba zrozumiałe przy tak pięknej pogodzie.

Sylwia - Gratuluję synusia , taki słodziaszek nic tylko całować:-). A kocyk super trafiony faktycznie.

Zula - Ja np we wtorek mogłabym przyjechać tylko w zależności gdzie mieszkasz , bo wiesz jaka ze mnie ciemna masa jeżeli chodzi podróże w nieznane :eek:

Do góry