reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zula ja tak jak już kiedyś pisałam jestem po leczeniu onkologicznym i dlatego korzystam z KD:-(...a moj juz też staruszek hihi
Olusia kiedy startujesz?
Lilia a co u Ciebie? Długo Cię nie ma...
Infinity szybko to drugie crio:-) oby tym razem było dobrze, zyczę Ci z całego serca
Lenkbar nudnego leżakowania na słoneczku życzę, Madzia fajnie że masz taka pracę w której możesz pogadać o wolnym w niedługim czasie to bardzo ważne
Esiek szalona na gołe nogi, gorąca kobitka z Ciebie

reklama
maagdzik,zula- hehe nie wiedzialam ze az tak wierzylyscie w mojego kropka,
mam nadzieje ze kazda z nas sie doczeka pozytywnej bety i spokojnej ciazy.
bardzo teraz wierze w zule . mam nadzieje ze za niedlugo i Olusia i Jo,m do niej dolacza.
Mam wielka nadzieje ze i ty maagdzik i lilia za niedlugo dolaczycie do pozytywnych bet i staran. i wkoncu nasza klinika bedzie ta szczesliwa. Ja dopiero w sierpniu wiec troche przerwy mnie czeka.

olusia-jakos nic nie piszesz o wizycie.czyzbys utknela w klinice czy poszlas sie drzemnąc po nocce.

jo,m juz nie dlugo i twoja wizyta. mam nadzieje ze dostaniecie zielone swiatlo

lilia -pewnie odpoczywasz i wracasz do realiow poszpitalnych. jak u ciebie

esiek-super beta. wiem ze jest strach ale najwzniejsze ze beta rosnie to i kropek sie rozwija. to najwazniejsze i tak juz zostanie. poprostu ostatni raz byl pechowy ale teraz bedzie juz dobrze i twoj aniolek ciebie i kropka chroni i pilnuje.

Infinity, szybka z Ciebie babka, super że jest ok i możesz przyjąć swojego kropka, tym razem uda się, trzymam ogromniaste kciukasy, wiesz co mówią, że z tych leniuszków się udaje :tak:

Witajcie Kobitki
Ale tu taj się dzieje. Nie sposób tego ogarnąć. Esiek - gratuluję i wszystkim który się udało także. Mocne kciukasy za testujące i oczekujące. A tym, które musza jeszcze poczekać życzę cierpliwości.
Ja 9 kwietnia mam histero - kolejną.
Doktor mówi, że crio zrobimy w kolejnym cyklu, a więc pod koniec kwietnia. Zobaczymy, bo NK znowu szaleją.
Pozdawiam

dorotav- kochana powiedz mi a jak tam twoja tarczyca? widze ze teraz w fazie roznych badan i narazie jest ok.

infinity-gratulacje zielonego swiatla. trzymam kciuki aby tym razem pozytywnie.

Witajcie.... jak sie ogarne napisze relacje z wizyty... :-)

Kiki tak tak poszlam spac bo juz ledwo na oczy widzialam i nie bylam wstanie napisac smsa bo mi sie literki laly... hehe

dorotav pytalam sie o badania i pani mi powiedziala ze jest wszystko dobrze.... w szpitalu mi tez powiedziala pani ktora lubie i ma spora siedze na temat badan itp..:tak:
Esiek gratuluje bety....:tak:

Dzis byl taki piekny dzien a ja bylam po nocce, polozylam sie dopiero do lozka o 15 po prostu padlam... i teraz sie przebudzilam...

kikifish, dzięki za pamięć :-), no ale moja tarczyca jak nie moja, w ogóle nie chce ze mną współpracować, żyje własnym życiem :wściekła/y:, w styczniu dwa tygodnie po transferze poszybowała na prawie 5, po miesiące spadła do 0,06 wynik z wczoraj 0,20 więc powoli się normuje, przydałyby mi się jakieś papierki lakmusowe do sprawdzenia jej poziomu bo powoli mam dość kłucia :wściekła/y: A co słychać u Twojej ?

Olusia, super że wyniki są dobre, ale się cieszę, to teraz ruszasz do boju, dość już się naczekałaś :tak:

INFINITY super wieści :-) trzymam kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&
OLUSIA to współczuję tyle czasu bez snu :-* super że wyniki ok :-)

MARZEC:

20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
20: Esiek - trzecia weryfikacja bety

21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa