reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Też tak sądzę Madzia :) a nawet myślę, że świeże powietrze dla naszych mini dzidziusiów jest czymś bardzo pozytywnym. Koniecznie zaopatrz się w jakąś malutką konewkę, ja na pewno też tak zrobię- lepiej parę razy więcej obrócić niż dźwigać

A tak w ogóle dziewczyny to dziś pierwszy dzień wiosny! Nareszcie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie tez dzisiaj słonecznie chociaż wietrzyk mocno wieje :dry:

MARZEC:

20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
20: Esiek - trzecia weryfikacja bety

21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Madzia- ja niestety też dziś praca, ale latam trochę więc na powietrzu bywam w międzyczasie :) Na serio jestem na gołe nogi i jest mi mega ciepło !!!

Krew oddana, Pani w diagnostyce była tak mila że powiedziała że zrobi na cito i do godziny bedzie wynik!

Oj dziewczyny u mnie też tak pięknie świeci słońce , że normalnie pracować się nie chce. Dzisiaj też mam zamiar wybrać się do ogródka ale raczej nie na leżakowanie bo po 15 to już słabsze będzie słoneczko no ale przynajmniej kawkę można będzie sobie wypić na powietrzu.

Zula - To kiedy na nas w końcu trafi wysoka beta bo już nie wiem . Póki co jesteś Ty najbliżej pozytywnej bety więc wiesz co masz robić. Olusia mi pisała , że jakiś remont zrobili w klinice i coś tam powiększyli i telewizja była nawet. Przez to zamieszanie wizyta jej się sporo opóźniła a po nocce jest , także wesoło;-).

reklama
Witam w piękne popołudnie :-)
Zula tylko takie dobre wieści przynoś nasza jaskółeczko, z naszej kliniki-może pozytywne nastawienie pomoże :-D, kciuki mocno zaciskam
Jo.M faktycznie remont u nas w klinice, byłam i kolejna szczęśliwa zaciążona wychodziła ze zdjęciami usg, może na nas też niedługo przyjdzie pora...tak sobie wmawiajmy:tak:
Esiek beta gigant, super wieści oby coraz więcej nas było z takimi wynikami
Pozdrawiam, idę wygrzać stare kości na słoneczko:-D

Do góry