reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Majka co za przypadek.. kto by pomyślał, że infekcję gardła można połączyć z upławami?! Dobrze, że to piszesz, będziemy na przyszłość się bardziej się pilnowały. Oby raz dwa wyleczyli Twoje gardło i upławy, żebyś się mogła spokojnie cieszyć ciążą :)

Lenkabar myślę że chodzi o to że cały organizm jest osłabiony i narażony na infekcje. Teraz wiem że nawet najmniejszych rzeczy nie będę lekceważyć nawet jeśli ktoś miał by mnie uznać za panikare. Za dlugo navto szczęście czekałam.
Mmm będziesz robić jakieś szczegółowe badania przed następnym podejściem? Myślę że warto sprawdzić dlaczego się nie udaje. Trzymam za Ciebie mocno kciku i oczywiście za wszystkie z nas ;)

hej hej witam się z rana :-)
DOROTAV gratuluje ujemnej wirusologi:tak::tak::tak:
OLUSIA powodzenia na wizycie :tak:
ESIEK kciuki za trzecią weryfikację bety &&&&&&&&&&&&&& ale myślę, że to tylko formalność :tak:
PYSCEK a kiedy Ty kochana będziesz testować??? :confused:

MARZEC:

20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
20: Esiek - trzecia weryfikacja bety

21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny , ale dziś pięknie słoneczko się przebija
aż nie chce się w pracy siedzieć. No cóż:baffled:

Zula - No 3 dni L4 to faktycznie zaszalałaś. Jak tam samopoczucie ?

Kikifish - Co słychać Kiki ?

Olusia - A Ty gdzie się podziewasz? Daj znać co tam na wizycie.

Lilia - Ty chyba też jeszcze na L4? czy już do pracy poszłaś?

reklama
Do góry