reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mmm, kochana ale za co Ty mi dziękujesz ?? a ten przepis i zdjęcie hmmmmmm, ale mi smaka zrobiłaś, możesz jakoś podesłać kawałek ?? :-)

reklama
bo uświadomiłaś głupią kretynkę że mamy jeszcze szansę :) uwierz mi że odrazu poczułam się lepiej i zobaczyłam wszystko w jaśniejszych barwach :)

a z ciasta jestem dumna bo pierwsze tak ładnie mi się udało :) prawie jak z cukierni :)

Ostatnia edycja:
mmm, cieszę się razem z Tobą, :-) dopiero po chwili zakumałam o jakim blogu Ty piszesz, właśnie czytałam Twój wpis na blogu mężowi, mamy dla Ciebie propozycję że jak Wam się uda razem z tym kapselkiem to może go nam wypożyczycie by i nam przyniósł to szczęście.
Ciasto wygląda jak od Kandulskiego lub Gruszeckiego co najmniej (znane cukiernie w P-niu) a smakuje na pewno jeszcze lepiej niż wygląda.

dostałam wyniki:
TSH 0,21 czyli powoli idzie jej wyrównanie. :wściekła/y:
Toxoplazma gondii IgM 0,110 IgG 0,10
Cytomegalia IgM 0,120
Wirusy ujemnne - Jupiii :-)

Lilia, dobrze, ze juz wrocilas, dbaj o siebie!!!

Foote, gratuluje serduszka...i po cichu zazdroszczę, ale tak pozytywnie:-)

Dorotav, wyniki ok, głowa do góry :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny piszę żeby podzielić się z Wami moim przypadkiem. Otóż w pn zaczelo boleć mnie gardło byłam u lekarza nic nie przepisał tylko jakieś pastylki do ssania i jeśli w ciągu tyg nie przejdzie to antybiotyk. W pn również zaczęły mi się upławy koloru żółtego. Koleżanka mnie nastraszyla że taka infekcja może być nie bezpieczna dla maleństwa więc pojechalam do mojego dr zrobił odrazu test i wyszło że mam złe ph czekam narazie na posiew ale przepisał mi globulki. Pytałem czy to może mieć związek z tym gardłem i nie zaprzeczył a dodam że w zeszłym tyg robilam biocenoze pochwy i było ok a zaczęło się równo z gardłem flatego lepiej nie lekceważyć nawet najmniejszych infekcji. Prxy ojazji widziałam moje malenstwo na szczęście ma się dobrze ale nie widziałam zbyt wiele bo miałam pełny pęcherz :/
Madzia76 tak będę robić prenatalne najprawdopodobniej na wizycie 31.03 będę mieć usg 3d dr powiedział że po in vitro jest wskazane. Ty pewnie też będziesz robić bo po 30 roku życia jest chyba zalecane prawda?

Do góry