reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia76 ale super wiadomości. Nasze maleństwa rosną równo mój ostatnio miał 22mm. Fajny widok takie małe nóżki w rączki u takiego maleństwa.
Lenkabar nie martw się też dziś zobaczysz swoje śliczne maleństwo ;)))))) oby ta wiosna dla Wszystkich była taka szczęśliwa.
Asita możesz mnie wpisać na 31.03 na kolejne usg z góry dziękuję.

MARZEC:

18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z dzidzią
18: lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
18: zula_5 - udany transfer

19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
21: dorotav - wizyta
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Uffff jestem już po. Wszystko z dzidzią dobrze, ma 1,5 cm i jest na razie piękną krewetką :-D serducho głośno bije 167 razy na minutę. I tak jak Madzi brzdąc cudnie podskoczyła/podskoczył, gdy doktor puknął brzuszek, jak mały koziołek.
Niestety dalej jest krwiak, skubaniec teraz już nie chce się wchłaniać, tylko pęcherzyk ciążowy wypycha go do szyjki macicy i pewnie niedługo się "wyleje". Ale ponieważ w ogóle nie zagraża dziecku, nie potrafię się tym nawet denerwować- jestem tylko szczęśliwa, że z dzidzią wszystko ok :)
A ja leżę sobie do następnej wizyty czyli 1.04. No i w końcu mam kartę ciążową!!!!

Ostatnia edycja:
Najpierw gratulacje dla Dove- spokojnej ciąży życzę i dla Magdy - aż się wzruszyłam jak przeczytałam o nóżkach i rączkach - tak bym chciała doczekać takiego cudu, hehe
Kiki - jak się czujesz Kochana
Octavi - hop, hop, czytasz nas? Myślę o Tobie często co tam u Ciebie i czy już działasz?
Ja chciałam podziękować za kciuki. Jestem już z maleństwami w domku i modlę się żeby zdarzył się cud i żeby trwał 9 miesięcy

ZULA_5 kciuki zaciśnięte aby dzidziuś został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&
LENKABAR super ze z dzidziusiem wszytsko dobrze i że ten krwiak mu nie szkodzi, gratuluję karty ciążowej :-) ciekawe czy ja kiedyś sie jej doczekam :-(

Zula- gratulacje i &&&&&& żeby kropek z Tobą pozostał :)
Lenkabar, super wieści. Dobrze, że nie zagraża już maleństwu krwiak. Gratuluję karty ciążowej:)
Asita, mam nadzieję, że się doczekamy. Patrząc na coraz większe przeszkody i moje zarodki to tracę nadzieję, ale trzeba wierzyć. Też już bym chciała cieszyć się jak dziewczyny z ciąży, a potem z synka/córeczki na świecie:)

reklama
Do góry