reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M, trzymam kciuki za dobre wieści od lekarzy, daj znać co i jak jak wrócisz do domu. Co do viagry to co znalazłam w necie to stosuje się globulki zrobione z 4 tabletek viagry, (wychodzi 16 globulek, koszt ok,260 zł) i stosuje się przy niskim endometrium, ma je powiększyć i polepszyć tak by zarodek mógł się lepiej zagnieździć,a jak jest naprawdę to dowiem się w piątek.
Zastanawiam się też nad witaminą E, ile jej brać i jaką dawkę, wiesz coś na ten temat ?

Dove28, gratuluję i sikańca i bety super wynik, zresztą już Ci wczoraj pisałam że tak będzie :-)

Madzia76, kawał maleństwa w Tobie mieszka, gratuluję i spokojnej ciąży życzę :tak:

agulla84, super wieści, trzymam kciuki za owocną stymulację. :tak:

Lenkabar, kreweta silna, dzielna wypchnie krwiak ze swojego lokum, :tak:

zula5
, kciuki trzymam dalej za ulokowanie się brzdąca, będzie dobrze. :tak:

kikifish87, no to ja trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej pracy, by była i dobrze płatna i by sprawiała Tobie radość. :tak:

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
serdecznie gratuluje nowym mamuśką :tak: oby było ich tu coraz wiecej, to może wreszcie i ja się załapię:sorry:. A wiec próbuję szcześcia w Katowicach w Gyncentrum. Mam termin na 28.03 u dr Czerwinskiej....ponoc ona zajmuje sie Adopcją komórek:happy:. Co sądzicie o tej pani Dr ???

Witajcie dziewczyny
Zula kciuki za malucha, czekamy na dobre wieści z naszej kliniki:-)
Dove super beta, silne maleństwo - gratulacje
Madzia gratuluję najcudniejszego widoku malusieńkiego, malusieńkiej:-D
Lenkbar miłego wylegiwania, dzidzia jest silna
Mamonii trzymam kciuki...
Jo.M nie wszystkie babeczki w naszej klinice zaciążyły za pierwszym razem :(, ja niestety też do Was dołączam....Kiki nie myśl tak o sobie, to reakcja organizmu na stres, wiem że lepiej wylać łzy ale nie zawsze jest to możliwe...
mam do Was kochane pytanie miała któraś z Was robione w gyn. histero ze scratchingiem po nieudanym in vitro?
Qunnie adopcją komórek zajmuję się też dr M.

Ostatnia edycja:
mmm, pamiętam że robiłaś sikańca, ale nie kojarzę czy robiłaś betę ? może wcale nie przyjdzie ?

robiłam 2 sikańce :p przyjdzie na pewno bo prawie cały czas miałam plamienie, tzn dziś wydostał się ze mnie taki skrzep więc pewnie @ się zacznie sorry za paskudny opis :p

reklama
mmm, skoro się tak dobija to pewnie jutro albo pojutrze przyjdzie :wściekła/y: pamiętaj że każdy organizm jest inny więc spokojnie czekaj, a jeśli przez tydzień się nie pojawi to idź do lekarza

Do góry