reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki juz jestem po :-):-):-).
Ale najpierw gratulacje dla Dove super widać Lenkabar miała racje ja tez mam mapę rzek na cyckach na pewno beta bedzie pozytywna skoro test pokazał dwie krechy.

Uda sie przy zagnieżdzaniu mogą być objawy mi np poleciało troszke takiej różowej krwi ale dopiero w 7 dpt, ale moze być tak jak Esiek ze nie ma nic.

Kiki bardzo mi przykro trzymaj sie kochana :(

Bzibziok superaśnie że widziałas serduszko dzidziusia teraz już bedzie tylko lepiej, mówię to z doswiadczenia, bo ja po wizycie.
Mój kropuś ma 2, 68 cm (kawał z niego chłopa lub baby) pieknie sie poruszył jak doktor dał mu klasa przez mój brzuch, serduszko bije jak dzwon i normalnie jest po prostu cudowny. Lekarz powiedział ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku nastepna wizyta za 4 tyg. (normalnie on mnie wykończy) coraz to dłuzej ale dr uważa ze skoro wszystko jest oki to nie ma potrzeby męczyć kropka. Ale za to zapisłam sie już na prenatalne i mam na 2.04 to będzie jakoś tak 12 tc. wiec Esiek moze tym razem uda nam się spotkać w klinice. Dziewczyny ale jestem dzisiaj szczęśliwa, a mój emek to normalnie pod sufit skakał bo kropuś to juz taki widoczny jest i rączki i nóżki ma na swoim miejscu. No i zanczynam odstawiać leki pomalutku. Doktor widać też był dzisiaj zadowolony.:-):-):-)

Lenka teraz czekam z niecierpliwościa na informacje od Ciebie.

reklama
A tak wogóle dowiedziałam się dzisiaj ze moja kolezanka z pracy jest też w ciaży (to naturalsik) taki wiecie bezproblematyczny i termin porodu ma na 20.10 a ja na 18.10 no to będzie z kim rodzić. :-)

Madzia cudowne wieści!!! Kawał dziecka już rzeczywiście! bardzo się cieszę, że wszystko ok :-) tak Ci zazdroszczę rączek i nóżek, to jest dopiero coś! dzidzia niecałe 3 cm a ma rączki i nóżki, rewelacja

Ja tu sobie dalej odchodzę od zmysłów, ale już bliżej niż dalej

Madzia piękne wiadomości, jejku jak pozytywnie się zrobiło. Jak ja bym chciała już zobaczyć rączki i nóżki...ale na razie musi mi wystarczyć serduszko. A ja nie mam ani jednej nowej żyłki na piersiach i zastanawiam się czemu??
Ale podbytywałam dziewczyny z innego forum i też niektóre pisały że im się pojawiły dopiero pod koniec ciąży.
Ty Madzia jesteś jednak ponad 3 tygodnie przede mną. Które to było Twoje usg??
Ja za tydzień idę znowu mam porobić badania do tego czasu więc tym razem nie będzie mi się tak dłużyć.

Lenka już niedługo jeszcze chwilka i Ty też zobaczysz swojego kropusia zobaczysz wszystko będzie dobrze rónież i u Ciebie.

Esiek no kurcze ja mam na 12.00 u dr. Węgrzynowskiego.

Bzibziok no moje dzisiaj to już 4 usg wiec jeszcze chwilkę i Ty tez zobaczysz rączki i nóżki.

Krew oddana po południu wyniki Z 16 komórek podali 1 8bl grade I czy została kropeczka ???? A na zimowisku tylko 5 oj trochę nas to zasmuciło:-( No i problem bo ja chce dzis kartę informacyjną która miała na mnie czekać a tu jej nie ma. Kur.... Bałagan przez to że tylu mnie lekarzy stymulowało ale jakoś recepcja załtwiła. Trochę ból brzuszka

witajcie moje kochane :)myślę że już mogę do was dołączyć a nie tylko czytać wasze wpisy :)dzisiaj byłam u swojego lekarza cysta znikła :) i w końcu doczekałam się ruszam z przygotowaniem do in vitro od następnego cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie :):) lekarz przepisał mi 6x gonal po150 i 1xcetrotide 0,25 :):) mam nadzieję że to wystarczy !

reklama
Do góry