reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Juhasek, pięknie gratuluję Bety!!!
Uda sie tak jak pisze Juhasek ja się czułam dokładnie tak jak przed okresem i kłuły mnie jajniki ale to po stymulacji, do tej pory czasami coś mnie kłuje.

reklama
Uda się nie wiem za bardzo jak jest przy zagnieżdżaniu ja mam dziś 11dpt i nie było dnia żeby mnie brzuch nie bolał oczywiście jak na okres, piersi powiekszone trochę obolałe i żylaste sie zrobiły .Plamienia też nie miałam żadnego . Dzisiaj nawet kupiłam test chciałam zrobić sikanca ,poleciałam szybko na góre czekam na wynik cała spocona ze strachu patrze a tu Error się wyświetlił ...echhh kur....aa jaki pech .Pozostało czekać do jutra ,zobaczymy .
Esiek ,Juhasek serdeczne GRATULACJE!!!!!!

Ja zagnieżdżenia nie czułam w ogóle. Nic a nic, plamień też nie miałam.

Juhasek - widzę, że też dziś "betowałaś". Mialaś transfer w ten sam dzień co ja więc idziemy łeb w łeb :)

Juhasek - bomba
Olusia - statystyki pewnie powiedzieliby ale ja uwierzę jak zobaczę, że nam tu wszystkim się uda
maaagdzik - na niepłodności te forum jest...
dove - już na niepłodności Ci pisałam ale powtórzę - wysokiej bety życzę:) mammoni dla Ciebie też i kasik i wogóle tym co dzidzie podlądają:)

Dziewczyny dziś wzięłam czwarty zastrzyk gonapeptylu i dziś zaczęła mi się @. Czy to dobrze, czy @ pojawiła się za wcześnie? Proszę o odpowiedź.

reklama
Esiek, Juhasek - gratuluję pięknych wyników bety:))

Dziękuję Wam za kciuki. Wczoraj miałam wizytę - kolejna 26.03. Mam zrobić estradiol i progesteron - wiecie jakie powinny być prawidłowe wyniki przed crio? Bo od tego zależy kiedy będę mogła podejść do kolejnego transferu. Najgorsze, że zaczyna mi się odnawiać torbiel na jajniku i to mnie martwi bo nie wiem co będzie dalej.
Trochę się martwię, bo dowiedziałam się o moich zarodkach. 4BB, 1BB,1BB. Jestem przerażona, że takie słabe i nie wiem czy coś się z nich uda. No ale mam nadzieję i cieszę się, że są w ogóle. A pytałam lekarza - nie dostanę od razu 2 zarodków. Wkurza mnie to bo jednak zależy to od lekarza, a w invikcie nie chcą się podjąć transferu 2. :(

Do góry