reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej hej
ANULLA28 I DOROTAV trzymam kciuki za wizyty, żeby wszystko poszło po Waszej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&
KIKIFISH trzymam kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MARZEC:

17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17: kikifish87 - wysoka beta
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
18: Esiek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z dzidzią
18:
lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze USG
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

27/28: solimar - wysoka beta
31: majka201: kolejne spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Dorotav, Anulla oby na wizytach były dziś same pomyślne wiadomości były &&&&&&&&&&&&&&

Kikifish z niecierpliwością czekamy na Twoją ogromniastą betę :)))

Madzia76 czy Ty też się tak potwornie stresujesz przed jutrzejszą wizytą??!! Ja chyba do jutra osiwieję :tak: a tu u mnie jeszcze zaczyna się 9tc

Cześć dziewczyny

Kikifish - Trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

Dorotav
- Daj znać po wizycie. Ja mam wizytę 27 i mam nadzieję że to będzie ostatnia wizyta albo przynajmniej będę mogła już zacząć przygotowania do in vitro. Wiesz co też kupiłam sobie testy owulacyjne i spróbuję w tym cyklu , kto wie może zdarzy się cud;-)

Olusia , Zula - Co tam leseczki słychać?

Lilia
- Wróciłaś już do domu? Wszystko w porządku?

Lenkabar ty już zaczynasz 9 tc? Jejku jak to leci a kiedy ty miałaś transfer bo wydawało mi się że dużo później niż ja a ja mam trraz 9t5d niby luczone że już końcówka 10 ale ten czas leci. Zazdroszczę Wam jutrzejszych wizyt ha dopiero 31.03 to jeszcze całe dwa tygodnie :/. Kikifish kciuki za bete.

cześc dziewczynki :-).
Lenkabar no ja też sie stresuję, na szczęście mam na 9.00 wiec szybciutko, dzisiaj byłam tsh robić i normalnie gdyby doktor był to bym go zaciagnęła do tego gabinetu na badanie. U mnie 9tc zaczał sie w sobotę i przeżyłam wiec spokojnie Ty też przeżyjesz.

majka lenkabar liczy tak jak niektóre dziewczyny, że jak zacznie sie 8tc to taj jak 9. Ja tak nie liczę liczę tak jak na suwaczku.

Dziewczyny za wszystkie wizyty i transfery kciuki zaciśniete.

reklama
Dorota , Anulka powodzenia na wizytach.
Kiki &&& za bete:)
lenkabar nie bój sie 9 tyg, tak pechowo sie stało u naszych koleżanek ze to był akurat 9 tyg a ja np poronienia miałam w 6,7 tyg. Lekarz mi powiedział ze jak utrzyma ciąże do 9 tyg to juz będzie tylko dobrze:) z każdym dniem zagrozenienie sie zmniejsza i tego sie trzymaj:)

madzia wedlog mnie to u ciebie 9 tydz sie juz skończył i trwa 10. Masz za sobą pełne 9tyd plus 2 dni z 10 tyg:)

Do góry