reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Esiek włażę ja tu dzisiaj, niestety dopiero teraz bo ja na wyjeździe i czytam takie super wiadomości, ależ ja sie cieszę :-). 10 dpt taka beta no no, gratuluję kochana i trzymam kciuki za przyrost. Teraz będzie dobrze, zobaczysz, Lenkabar miała nosa że się udało. Ale powiem Ci ze ja nie chciałam nic mówić, ale jak ty powiedziałaś ze ty zawsze dostajesz @ mimo leków, a teraz nie dostałaś to coś już na rzeczy było, no i mamy następna wysoką betkę szczecińską.:-)

mmm 9dpt tak jak pisza dziewczyny mnie sikacz nie wyszedł więc poczekaj z tą negatywną energią i zrób betę w poniedziałek

Foote tak jak piszą dziewczyny beta po jakimś czasie zwalnia, nie wiem po jakim ale myślę ze na takim etapie ciązy to już raczej zwolni, nie martw się jest dobrze. Ja od trzech tyg. nie wiem co dzieje się z moją dzidzią bo wizytę mam dopiero we wtorek i już niejednokrotnie chciałam zrobić sobie betę i zobaczyć jej przyrost, odradzono mi i powiem szczerze że normalnie najzwyczajniej sie boję i kurde nie robię.

reklama
BZIUMELKA ja miałam podobny problem. Przeziębienie mnie rozłożyło w przeddzień rozpoczęcia terapii gonapeptylem. Mój ginekolog poinformował mnie, że na daną chwilę nie ma przeciwwskazań, by zastosować antybiotyk. Dziś jestem po drugiej dawce gonapeptylu i w czwartym dniu kuracji antybiotykowej

dziewczyny, jednak jadę jutro na wizytę. Trzymajcie kciuki żebym mogła podejść do crio. Pozdrawiam i odezwę się we wtorek, bo wrócę jutro zbyt późno, żeby pisać.

Anulla28, trzymam za Ciebie i za siebie kciuki by nasza jutrzejsza wizyta przebiegła po naszej myśli. Zobaczymy co jutro powie immuno :eek:

I ja trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-). Pogoda mnie dziś dobija, oby wiosna szybo wróciła.

ja się podobnie czuję jak ty montana8, cały dzień podsypiam, masakra jakaś, ten deszcz i zimno mnie dobija, słoneczko wracaj.

W tym miesiącu staraliśmy się naturalnie, przy pomocy testów owu, no ale łachudra zaczyna się dobijać, jak nic za tydzień paskuda się pojawi :wściekła/y:
Jutro się okaże czy dostaniemy zielone światełko od immuno by wrócić po pingwinka.

reklama
Do góry