reklama
Mnie nikt nie pytał o wzrost i wagę!! Ja krótki protokół, a ile dni wyjdzie to się okaże
ALe to i tak u Ciebie wyjdzie chyba taniej niż u mnie, albo podobnie w zależności od tego co jeszcze Ci dopiszą.
No właśnie a wiecie ile średnio dni trwa krótki protokół??Bo ja to zielona jestem. Ja dzisiaj mam 4 dzień stymulacji.
ALe to i tak u Ciebie wyjdzie chyba taniej niż u mnie, albo podobnie w zależności od tego co jeszcze Ci dopiszą.
No właśnie a wiecie ile średnio dni trwa krótki protokół??Bo ja to zielona jestem. Ja dzisiaj mam 4 dzień stymulacji.
mmm...
Fanka BB :)
mmm: Ja mówie o samym gonalu za który zapłaciłam a reszta wiem wiem ...wyjdzie ok 3000
ja kupiłam 2 peny, 900 i chyba 300 no ale tak jak mówię miałam małe dawki
Bzibziok ok 10 dni . Mój też 4dzień stymulacji . Ja zapłaciłam 1550 zł za te 3 op.
To taniej u Ciebie bo ja zapłaciłam już 1900 zł za 5 Menopurów, dwa Gonale 450 i 2 cetrotide.
mmm...
Fanka BB :)
Bzibziok : mimo wszystko za sam gonal 1550 zł to jest dużo a cetrotie poprzednim razem płaciłam 214 zł i Ovitrelle 116lub 118 zł .
masakra dziewczyny... mam nasdzieję, ze niedługo zaczną refundować leki,tak naprawdę w dalszym ciągu wielu osób nie stać żeby wyłożyć kasę na stymulację
reklama
lalka, ja za najtańszy Gonal w okolicy 450j płacę 585zł, menopur 109zł, cetrotide 119zł
właśnie mnie tata przestraszył w trakcie robienia zastrzyku i kurcze skaleczyłam się igłą, tak to jest jak się człowiek ukrywa. Dobrze, żę jutro wyjeżdża, co prawda bardzo nam pomaga w trakcie remontu ale ciężko jest się z zastrzykami ukrywać, ajk on ciągle coś do mnie mówi i chce, żeby mu non stop coś podać i przynieść...
właśnie mnie tata przestraszył w trakcie robienia zastrzyku i kurcze skaleczyłam się igłą, tak to jest jak się człowiek ukrywa. Dobrze, żę jutro wyjeżdża, co prawda bardzo nam pomaga w trakcie remontu ale ciężko jest się z zastrzykami ukrywać, ajk on ciągle coś do mnie mówi i chce, żeby mu non stop coś podać i przynieść...
Podziel się: