reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze, że sięgnęłam jeszcze raz do rozpiski lekarza, bo okazało się że cetrotide, ma jednak dzisiaj pierwszy raz, więc już zrobiłam i faktycznie mnie swędzi, w dodatku zrobiła mi się pokrzywka, jakbym się poparzyła!! Też tak miałyście??

Dobrze, że sięgnęłam jeszcze raz do rozpiski lekarza, bo okazało się że cetrotide, ma jednak dzisiaj pierwszy raz, więc już zrobiłam i faktycznie mnie swędzi, w dodatku zrobiła mi się pokrzywka, jakbym się poparzyła!! Też tak miałyście??
tak ale do rana zejdzie :) nie martw się

dziewczyny czy acard może powodować plamienie?

Bzibziok ja miałam dokładnie tak samo po cetrotide

mmm ale to krwawienie to na @ wstręciuchę nie wygląda? Ktoś tu miał takie plamienie i okazało się że to implantacja. Co do acardu to ja nie wiem bo nie brałam.

Bzibziok ja miałam dokładnie tak samo po cetrotide

mmm ale to krwawienie to na @ wstręciuchę nie wygląda? Ktoś tu miał takie plamienie i okazało się że to implantacja. Co do acardu to ja nie wiem bo nie brałam.
takie brązowo-kremowe, i w sumie na zewnątrz bardzo mało, tylko przy wkładani lutki palec brudny

mmm... podobno jak brązowe, to nie jest źle, gorzej gdyby to była krew. Kiedy robisz betę??wtedy wszystko będzie jasne, podobno często tak bywa, że organizm się oczyszcza, ze starych złogów przed ciążą dlatego to taki ciemniejszy kolor starej krwi.

Paskudnie uczucie to cetrotide....wrrr... aż mnie korci żeby się podrapać!!
A co myślicie o kąpieli po zastrzykach??w czymś to przeszkadza, po obawiam się, że w wodzie będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć!

mmm... podobno jak brązowe, to nie jest źle, gorzej gdyby to była krew. Kiedy robisz betę??wtedy wszystko będzie jasne, podobno często tak bywa, że organizm się oczyszcza, ze starych złogów przed ciążą dlatego to taki ciemniejszy kolor starej krwi.

Paskudnie uczucie to cetrotide....wrrr... aż mnie korci żeby się podrapać!!
A co myślicie o kąpieli po zastrzykach??w czymś to przeszkadza, po obawiam się, że w wodzie będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć!

co do kąpieli to nie wiem, ale mnie po tych zastrzykach drażnił nawet dotyk koszulki.
co do bety to lekarz kazał zrobić sikńca 7-8lutego, jak wyjdzie to pojadę na betę do kliniki. u mnie w mieście na wyniktrzeba czekać kilka dni

Jejku mmm... to jeszcze 3 dni, ja to nie wiem jak wytrzymam tyle czasu do testowania...dobra nie powinnam się tak rozpędzać, najpierw muszą się komórki zapłodnić...
A daleko masz do kliniki??ile Ci dojazd zajmuje??

reklama
ja mam podobnie i niestety dzisiaj musiałam wziąć urlop żeby być w Katowicach na 9 rano, potem 1h20min czekałam na wyniki badań, wyszłam o 11 i jeszcze do Bytomia do apteki najtańszej w okolicy i tak o to w domu byłam dopiero o 13:30, chociaż wyjechałam o 7:45.

Do góry