reklama
Dobrze, że sięgnęłam jeszcze raz do rozpiski lekarza, bo okazało się że cetrotide, ma jednak dzisiaj pierwszy raz, więc już zrobiłam i faktycznie mnie swędzi, w dodatku zrobiła mi się pokrzywka, jakbym się poparzyła!! Też tak miałyście??
mmm...
Fanka BB :)
tak ale do rana zejdzie nie martw sięDobrze, że sięgnęłam jeszcze raz do rozpiski lekarza, bo okazało się że cetrotide, ma jednak dzisiaj pierwszy raz, więc już zrobiłam i faktycznie mnie swędzi, w dodatku zrobiła mi się pokrzywka, jakbym się poparzyła!! Też tak miałyście??
dziewczyny czy acard może powodować plamienie?
mmm...
takie brązowo-kremowe, i w sumie na zewnątrz bardzo mało, tylko przy wkładani lutki palec brudnyBzibziok ja miałam dokładnie tak samo po cetrotide
mmm ale to krwawienie to na @ wstręciuchę nie wygląda? Ktoś tu miał takie plamienie i okazało się że to implantacja. Co do acardu to ja nie wiem bo nie brałam.
mmm... podobno jak brązowe, to nie jest źle, gorzej gdyby to była krew. Kiedy robisz betę??wtedy wszystko będzie jasne, podobno często tak bywa, że organizm się oczyszcza, ze starych złogów przed ciążą dlatego to taki ciemniejszy kolor starej krwi.
Paskudnie uczucie to cetrotide....wrrr... aż mnie korci żeby się podrapać!!
A co myślicie o kąpieli po zastrzykach??w czymś to przeszkadza, po obawiam się, że w wodzie będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć!
A co myślicie o kąpieli po zastrzykach??w czymś to przeszkadza, po obawiam się, że w wodzie będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć!
mmm...
mmm... podobno jak brązowe, to nie jest źle, gorzej gdyby to była krew. Kiedy robisz betę??wtedy wszystko będzie jasne, podobno często tak bywa, że organizm się oczyszcza, ze starych złogów przed ciążą dlatego to taki ciemniejszy kolor starej krwi.
co do kąpieli to nie wiem, ale mnie po tych zastrzykach drażnił nawet dotyk koszulki.
co do bety to lekarz kazał zrobić sikńca 7-8lutego, jak wyjdzie to pojadę na betę do kliniki. u mnie w mieście na wyniktrzeba czekać kilka dni
reklama
ja mam podobnie i niestety dzisiaj musiałam wziąć urlop żeby być w Katowicach na 9 rano, potem 1h20min czekałam na wyniki badań, wyszłam o 11 i jeszcze do Bytomia do apteki najtańszej w okolicy i tak o to w domu byłam dopiero o 13:30, chociaż wyjechałam o 7:45.
Podziel się: