reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Montana - poczekaj jeszcze ten jeden dwa dni dluzej na ta betke wiem ze ciezko ale tak wynik pewniejszy...
Majka - ehhh tak mowisz ze nie zalujesz ze betke w 7dpt zrobilas bo ci juz ladna wyszla ale jakby byla nizsza to jeszcze bardziej bys sie martwila....
Juz doczytalam ze jednak testowanie jutro - no wiec trzymam kciuki jutro:)

Co do mowienia to my rodzicom powiedzielismy jak byla betka - ale jak ja mialam badana to mialam ponad 700 - ale wiem jaka to niesamowita radosc moc w koncu powiedziec te tak wyczekane slowa:)Tez obiecalam sobie ze nie bede za duzo rozpowiadac ale jak juz poszlo to nie moglam zatrzymac dla siebie - z reszta tyle osob mi kibicowalo ze ciezko mi bylo im nie powiedziec

poczekam do jutra na rozwój sytuacji i dopiero napiszę do niego

Dzięki dziewczyny jesteście najlepsze w te klocki, bo od lekarza to ja nic nie mogę wyciągnąć;)
chciał skończyć usg bez mówienia mi ile mam pęcherzyków...

cześć dziewczyny. Nie miałam kiedy napisać, bo miałam problemy z internetem. Miałam mieć punkcję 27.01, ale okazało się, że mam za małe pecherzyki i dostałam kolejne leki:( Na leki wydaliśmy ogrom kasy. No ale w końcu do punkcji doszło 29.01. pobrali 14 pęcherzyków. Wczoraj miałam transfer. Ogólnie zapłodniło się 4, a podali 1. Także wróciłam dziś do domu, ale po relanium ciagle śpię. i jestem nieprzytomna. Mam pić tyle wody, że szok i ciągle mam ochotę na ogórki kiszone. Chyba brakuje mi czegoś. Mam 2 tyg zwolnienia. No i 3 blastusie zostały zamrożone. Oby maleństwo zostało z nami.

Gratuluję dziewczynom, którym się udało:) Ja mam do zrobienia bete w czwartek, poniedziałek i czwartek za tydzień. Nie wiem czemu tak dużo. No ale jak każą to trzeba.

montana8 od przedwczoraj od wieczora. tyle ze bardzo mało tego wydostaje się na zewnątrz, bardziej to jest widoczne przy wkładaniu lutki

Bzibziok cetrocide dostałaś? tochę szczypie ;( jak tak wczorajszy zastrzyk? z ampułką się udało? fajnie że pęcherzyki rosną :)

A ampułka mi wczoraj wreszcie nie pękła, chyba dochodzę do wprawy, ale jedyne co zrobiło wrażenie na nie wzruszonym doktorku w angeliusie to mój siniak, na brzuchu hihihi:-D Twierdzi, że takiego nie widział i że musiała mi się krew zassać do strzykawki, apotem musiałam ją wstrzyknąć...w sumie to możliwe, bo to był mój pierwszy zastrzyk w życiu.

Bzibziok A 6 to twój który będzie dc ?
Anulla28 : A ta beta w ten czwartek ? Nie za wcześnie ?

To zależy od którego dnia liczyć, bo @ przylazła wieczorem i za radą dziewczyn pierwszy dzień liczyłam od następnego dnia. Więc na dwoje babka wróżyła 7 lub 8 dc. W zależności jak kto do tego podchodzi.
Idę wyjąć Gonal z lodówki, bo mój czas się zbliża!!

A ja Wam się pochwalę, że mieszkam w Bielsku, miałam dzisiaj urlop i jak wróciłam do domu koło 13:00 to piłam kawę u mnie na tarasie było 30 stopni ciepła:szok:

reklama
Do góry