reklama
mmm...
Fanka BB :)
Montana - poczekaj jeszcze ten jeden dwa dni dluzej na ta betke wiem ze ciezko ale tak wynik pewniejszy...
Majka - ehhh tak mowisz ze nie zalujesz ze betke w 7dpt zrobilas bo ci juz ladna wyszla ale jakby byla nizsza to jeszcze bardziej bys sie martwila....
Juz doczytalam ze jednak testowanie jutro - no wiec trzymam kciuki jutro
Co do mowienia to my rodzicom powiedzielismy jak byla betka - ale jak ja mialam badana to mialam ponad 700 - ale wiem jaka to niesamowita radosc moc w koncu powiedziec te tak wyczekane slowaTez obiecalam sobie ze nie bede za duzo rozpowiadac ale jak juz poszlo to nie moglam zatrzymac dla siebie - z reszta tyle osob mi kibicowalo ze ciezko mi bylo im nie powiedziec
poczekam do jutra na rozwój sytuacji i dopiero napiszę do niego
mmm...
Fanka BB :)
Bzibziok : Cetrotide jest po to żeby zapobiec wcześniejszej owulacji , a w czwartek to mój 8dc będzie
ehhhhhh muszę czekać, przez pół roku brałam duphaston i nic takiego mi się niie zdarzało
Bzibziok : Cetrotide jest po to żeby zapobiec wcześniejszej owulacji , a w czwartek to mój 8dc będzie
No to jedziemy na tym samym wózku
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
cześć dziewczyny. Nie miałam kiedy napisać, bo miałam problemy z internetem. Miałam mieć punkcję 27.01, ale okazało się, że mam za małe pecherzyki i dostałam kolejne leki Na leki wydaliśmy ogrom kasy. No ale w końcu do punkcji doszło 29.01. pobrali 14 pęcherzyków. Wczoraj miałam transfer. Ogólnie zapłodniło się 4, a podali 1. Także wróciłam dziś do domu, ale po relanium ciagle śpię. i jestem nieprzytomna. Mam pić tyle wody, że szok i ciągle mam ochotę na ogórki kiszone. Chyba brakuje mi czegoś. Mam 2 tyg zwolnienia. No i 3 blastusie zostały zamrożone. Oby maleństwo zostało z nami.
Gratuluję dziewczynom, którym się udało Ja mam do zrobienia bete w czwartek, poniedziałek i czwartek za tydzień. Nie wiem czemu tak dużo. No ale jak każą to trzeba.
Gratuluję dziewczynom, którym się udało Ja mam do zrobienia bete w czwartek, poniedziałek i czwartek za tydzień. Nie wiem czemu tak dużo. No ale jak każą to trzeba.
A ampułka mi wczoraj wreszcie nie pękła, chyba dochodzę do wprawy, ale jedyne co zrobiło wrażenie na nie wzruszonym doktorku w angeliusie to mój siniak, na brzuchu hihihi Twierdzi, że takiego nie widział i że musiała mi się krew zassać do strzykawki, apotem musiałam ją wstrzyknąć...w sumie to możliwe, bo to był mój pierwszy zastrzyk w życiu.
Bzibziok A 6 to twój który będzie dc ?
Anulla28 : A ta beta w ten czwartek ? Nie za wcześnie ?
To zależy od którego dnia liczyć, bo @ przylazła wieczorem i za radą dziewczyn pierwszy dzień liczyłam od następnego dnia. Więc na dwoje babka wróżyła 7 lub 8 dc. W zależności jak kto do tego podchodzi.
Idę wyjąć Gonal z lodówki, bo mój czas się zbliża!!
A ja Wam się pochwalę, że mieszkam w Bielsku, miałam dzisiaj urlop i jak wróciłam do domu koło 13:00 to piłam kawę u mnie na tarasie było 30 stopni ciepła
reklama
Podziel się: