reklama
kasik36
Fanka BB :)
Hope kurcze niska ta beta ale może było późne zagnieżdżenie, nie trać niedziei kochana, powtórz betę za 2 dni.
U mnie marzenia o dziecku sie skonczyly beta 0 dobrze ze byl ze mna moj maz bo nie wiem co bym zrobila przytulila jak plakalam i powiedzial ze mnie kocha to bylo potrzebne,a czemu koniec marzen bo pierwsze nie mam juz kasy na stymulacje a po drugie ja mam 40lat moze zaadoptujemy jakies malenstwo...trzymam kciuki za was wszystkie powodzenia...ja ide dalej wyć...
kasik36
Fanka BB :)
Renia strasznie mi przykro, trzymaj się jakoś ... :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
kasik - z całych sił zaciskam &&&&&& za Twoją stymulacje, będzie dobrze powodzenia.
Olusia, Jo.M., zula, kiki - w sprawie spotkania, ja nie mogę 10 i 11 lutego. Może niech zula się wypowie, ponieważ ona jest najbardziej zajęta :-)
Hope - z tego co pamiętam to Molla pisała, że robiła betę w 7 albo 9 dpt i miała bete 7, więc jak najbardziej jest dla Ciebie nadzieja Trzymam kciuki, powodzenia.
RENIA74 - jest mi bardzo przykro, trzymaj się.
Olusia, Jo.M., zula, kiki - w sprawie spotkania, ja nie mogę 10 i 11 lutego. Może niech zula się wypowie, ponieważ ona jest najbardziej zajęta :-)
Hope - z tego co pamiętam to Molla pisała, że robiła betę w 7 albo 9 dpt i miała bete 7, więc jak najbardziej jest dla Ciebie nadzieja Trzymam kciuki, powodzenia.
RENIA74 - jest mi bardzo przykro, trzymaj się.
reklama
Podziel się: