reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie marzenia o dziecku sie skonczyly beta 0 dobrze ze byl ze mna moj maz bo nie wiem co bym zrobila przytulila jak plakalam i powiedzial ze mnie kocha to bylo potrzebne,a czemu koniec marzen bo pierwsze nie mam juz kasy na stymulacje a po drugie ja mam 40lat moze zaadoptujemy jakies malenstwo...trzymam kciuki za was wszystkie powodzenia...ja ide dalej wyć...

Renia74 bardzo bardzo mi przykro trzymaj się, wypłacz i moze za kilka dni jeszcze przemyślicie sprawę.

Hope nisk ta beta ale to dopiero 7dpt, mam nadzieję że ja zbadasz jeszcze ????

Dzięki dziewczyny...tak powtórzę ja ale nie oszukujmy się wynik mówi sam za siebie i jedynie mogę liczyć na cud....

kasik - z całych sił zaciskam &&&&&& za Twoją stymulacje, będzie dobrze :tak: powodzenia.

Olusia, Jo.M., zula, kiki - w sprawie spotkania, ja nie mogę 10 i 11 lutego. Może niech zula się wypowie, ponieważ ona jest najbardziej zajęta :-)

Hope - z tego co pamiętam to Molla pisała, że robiła betę w 7 albo 9 dpt i miała bete 7, więc jak najbardziej jest dla Ciebie nadzieja :tak: Trzymam kciuki, powodzenia.

RENIA74 - jest mi bardzo przykro, trzymaj się.

reklama
Renia to takie przykre u nie sprawiedliwe naprawde bardzo mu przykro :( Hope84 nadzieja umiera ostatnia miejmy nadzieje że beta skoczy jak szalona czego Ci życzę. Ale się zrobiło smutno ; (

Do góry