reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Renia, Hope, Madzia kciukasy zaciśnięte :tak::tak::tak:

Ale optymistycznie się zrobiło na forum, wczoraj 2 ciężarówki a dzisiaj nawet 3 mogą dołączyć :-):tak::-)

Bzibziok niestety na wynik trzeba poczekać, dziwne, że nikt Ci tego wcześniej nie powiedział :confused:

reklama
mmm... - widze ze ty z tych niecierpliwych;-) szkoda ze betki nie mozesz nigdzie zrobic a zeby gdzies do wiekszego miasta podjechac tez nie masz mozliwosci??

mammoni - he he piszesz 4 cm ale chyba mm masz na mysli;-) no ty usg juz mialas w ok 30dpt wiec juz bylo widac, Madzia76 - troszkeszybko masz ta wizyte moglas kilka dni pozniej serduszko niby zaczyna bic okolo 21 dpt wiec kilka dni pozniej juz bys zobaczyla

Kasik36 - no to owocnej stymulacji zycze:) Fajnie ze wystartowalas

Madzia76 - nie slyszalam tej piosenki ale lezki mi leca jak ja slucham - dzieki:) Ja podczas calej procedury sluchalam - "nie lekaj sie" - bardzo mnie podnosila na duchu

Dziewczyny - trzymam kciuki za piekne betki dzisiaj przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zuzia2011no własnie też tak myślę ja mam wizyte w 19dpt ale kurcze leki mi sie konczą i miałam dylemat jak uda mi się zdobyć wcześniej receptę to moze przepisze sie na sobotę to bedzie 23 dpt, ale tak sobie pomyślałam że przy takiej duzej becie to może kropek ujawni sie wcześniej.

Madzia dzięki za link do piosenki, jest świetna, aż mi się łezka w oku zakręciła, a ten podkład zdjęć z rozwoju płodu po prostu extra:-)

Dziękuję Wam dziewczyny za kciukasy, mam nadzieję, że ta stymulacja chociaż do transferu mnie doprowadzi, bo tego jeszcze nie było mi dane przeżyć :zawstydzona/y:

reklama
MagdaM33, RENIA74, Hope84 kciuki za Wasze bety zaciśnięte!!

Lalka, Kasik za Wasze stymulki również zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

ostatnio tyle pracuję, że nie mam jak porządnie doczytać forum, ale wszystkim kibicuję,

ja jestem po telefonie do laboratorium i wszystkie 6 możliwych w programie jajeczek pięknie się zapłodniło :) niestety infekcja gardła hula u mnie w najlepsze i nie wiem czy do czwartku będzie ok :( ale Pani z laboratorium powiedziała, że nie chce zapeszać, ale jest tak pięknie, że będą raczej chcieli je potrzymać do soboty czyli do 5 dnia. Póki co leczę się wszystkimi dostępnymi specyfikami na przeziębienie :-(
jak to mówią "jak nie urok to sr....." :-D:-p

Do góry