reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Montana: ja nie miałam plamienia implatacyjnego, więc spokojnie :) jedynie bolał mnie brzuch jak na miesiączkę co spowodowało że byłam pewna porażki, a tu taka niespodzianka :)
Przesyłam moc fluidków ciążowych ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

MagdaM33, RENIA74, Hope84 - kciuki zaciśnięte, czekamy tylko na same pozytywne wiadomości :)

reklama
Kasik36 &&&&&&&&&&&& za piękne jajeczka. Montana8 idź na bete i niczym się nie stresuj. Mnie też piersi przestały boleć, bolal mnie brzuch w niedziele jak na okres i dwa rszy zakrecilo mi się w głowie ale mam anemie więc nie bralam tego pod uwage a plamienia nie miałam żadnego. Nie sugeruj się niczym bo po tych dawkach lekarst które bierzemy nasze organizmy są przeczulone i czasem mając wszystkie typowe objawy nic z tego nie wychodzi. Czymam mocno kciuki. Hope84, Madzia33 i Renia KCIUKI za wielkie bety ;)

Właśnie czekam na oddanie krwi przed gabinetem. Oczywiście nikt mi nie ppowiedział że powinnam być na pobranie krwi 2 godziny przed wizytą. Wrrrr... A to znaczy poślizg..
A miałam mieć wizytę o 9 rano:(

Ostatnia edycja:
Cześć dzieczynki

majka201 - Gratuluję , bardzo się cieszę że się udało. No ale weekand to chyba teraz na radości musisz przeznaczyć a nie na smutki , niedowiarku;-)

Madzia76 - O Twoją bete byłam zupełnie spokojna , raz jeszcze gratuluję.:-)

lenkabar - 8 dobrych komóreczek to super wynik. Oby wszystkie teraz ładnie się zapłodniły i dzieliły.

dorotav - Nie przejmuj się lekarzem , ważne żeby coś znalazł jeżeli jest. Ja na pierwszej wizycie też całą listę badań dostałam a po wynikach ochrzan , że nie miałam tych badań robionych a do in vitro podchodzę z rezultatami jakimi to wiesz. No cóż człowiek sam by musiał medycynę skończyć żeby się leczyć. Jeżeli chodzi o temperaturę to wymóg lekarza , żeby codziennie po przebudzeniu ją badać. Prawidłowa temp. to 36,5-36,7 , mój M ma też niską temp jak Ty 36,2 przeważnie i lekarz powiedział że taką temp to mają goryle a nie ludzie:-) więc świadczy ona jakichś stanach zapalnych , czy bakteryjnych w organizmie ale dokładnie to nie wiem dopytam na kolejnej wizycie.

Kikifish - Widzisz tak myślałam , że jeżeli o 1 miesiąc to się zgodzą. Zawsze warto zapytać , w najgorszym wypadku by odmówili.:-) . Marzec już niedługo także będzie dobrze.

Lilia -
To też masz już bliżej niż dalej nie to co ja , nie wiadomo nic:baffled:.
A jeżeli chodzi o spotkanie to ja oczywiście jestem za. Jest trochę trudno nam wszystkim się dogadać z terminem ale może po prostu podasz jakieś 2-3 daty to może dziewczynom przypasuje. Jeżeli chodzi o mnie to prawie zawsze mi pasuje.;-)

Kasik36 - Trzymam kciuki za owocną stymulację:tak:

Hope84 - No kochana trzymam za Ciebie kciuki z całych sił. I proszę nie tracić nadziei bo chyba Twój nick do czegoś zobowiązuje.;-)

Witajcie:-)
MagdaM33, RENIA74, Hope84 kciuki za Wasze bety zaciśnięte.

Dziewczyny co do objawów to jeszcze raz tu piszę - proszę sie nie stresować że ich nie ma ja ich nie mam do tej pory. Dzisiaj troszkę zaczął mnie boleć brzuch na dole ale to mozę dzidziuś sie tam układa, ale zero objawów to za wcześnie !!!!!!!!!

Dzieki za kciukasy krew juz oddalam teraz siedzie w szpitalu i czekam na wynik,boje sie jak cholera bo to juz ostatni raz cala droge do szpitala lecialy mi
lzy...mam nadzieje ze wyjdziemy ztad szczesliwi...strach jest ogromniasty...serducho nawala jakby mialo wyskoczy zaraz...

reklama
Do góry