Cześć dzieczynki
majka201 - Gratuluję , bardzo się cieszę że się udało. No ale weekand to chyba teraz na radości musisz przeznaczyć a nie na smutki , niedowiarku;-)
Madzia76 - O Twoją bete byłam zupełnie spokojna , raz jeszcze gratuluję.:-)
lenkabar - 8 dobrych komóreczek to super wynik. Oby wszystkie teraz ładnie się zapłodniły i dzieliły.
dorotav - Nie przejmuj się lekarzem , ważne żeby coś znalazł jeżeli jest. Ja na pierwszej wizycie też całą listę badań dostałam a po wynikach ochrzan , że nie miałam tych badań robionych a do in vitro podchodzę z rezultatami jakimi to wiesz. No cóż człowiek sam by musiał medycynę skończyć żeby się leczyć. Jeżeli chodzi o temperaturę to wymóg lekarza , żeby codziennie po przebudzeniu ją badać. Prawidłowa temp. to 36,5-36,7 , mój M ma też niską temp jak Ty 36,2 przeważnie i lekarz powiedział że taką temp to mają goryle a nie ludzie:-) więc świadczy ona jakichś stanach zapalnych , czy bakteryjnych w organizmie ale dokładnie to nie wiem dopytam na kolejnej wizycie.
Kikifish - Widzisz tak myślałam , że jeżeli o 1 miesiąc to się zgodzą. Zawsze warto zapytać , w najgorszym wypadku by odmówili.:-) . Marzec już niedługo także będzie dobrze.
Lilia - To też masz już bliżej niż dalej nie to co ja , nie wiadomo nic
.
A jeżeli chodzi o spotkanie to ja oczywiście jestem za. Jest trochę trudno nam wszystkim się dogadać z terminem ale może po prostu podasz jakieś 2-3 daty to może dziewczynom przypasuje. Jeżeli chodzi o mnie to prawie zawsze mi pasuje.;-)
Kasik36 - Trzymam kciuki za owocną stymulację
Hope84 - No kochana trzymam za Ciebie kciuki z całych sił. I proszę nie tracić nadziei bo chyba Twój nick do czegoś zobowiązuje.;-)