reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
,Madzia 76
user-online.png
sprawdziłąm u siebie 30-04-2012 miałam crio a 1 usg 28,05-2012 w tedy 4 cm mojego szcześcia

mmm do crio bierze sie encorton (ja od 2dc) i estrofem i do tego fraxe zastrzyki. Musi dobrze przyrosnac endometrium i usg w 8 dc zeby sprawdzic endometrium, Wiec crio jest całkiem przyjemne w porównaniu z tradycyjna stymulacja do in vitro.

mmm nie ma za późno, za wcześnie jak mu się będzie chciało to się zaimplantuje, mój 3 dniowy implanował się w 7dpt popołudniu, więc daj mu czas.

mmm do crio bierze sie encorton (ja od 2dc) i estrofem i do tego fraxe zastrzyki. Musi dobrze przyrosnac endometrium i usg w 8 dc zeby sprawdzic endometrium, Wiec crio jest całkiem przyjemne w porównaniu z tradycyjna stymulacja do in vitro.
moja stymulacja nie była taka straszna, poza tym, że panicznie boję sięzastrzyów

Madzia 76 ja okropnie niecierpliwa jestem :)

Mammoni kurcze to wychodzi na to ze nic nie zobaczę:-(, a ja bym chciała chociaż pęcherzyk.

mmm no ja tez z tych niecierpliwych co widać po moich betach:-D

majka201- kochana sama lekow nie odstawiaj, nie mozesz bo mozesz zle zareagowac. zadzwon sobie do dr umow sie na wizyte i on ci powie w ktorym momęcie masz go odstawic

reklama
Dla mnie to gdyby lekarz nie pokazał to nawet tych 4 cm nie widziałam a jak pokazał serduszko to było coś takiego . czyli kropka dla niedowidzących. Ale to skoro lekarz kazał ci przyjść to może coś pokaże. Do mnie zadzwonił powiedział co jak mam brać leki i kazał przyjśc na wizytę za parę 2 tygodnie chyba. T obyło w piątek a w poniedziałek byłam już u swojej zakładowej lekarki od razu l-4 z pracy i zapisałam się lekarz prowadzącej ciąże i tam do końca na l-4 sama mnie namawałą

Do góry