kiki - tak tam w Rybniku zrobiłam. I tak na mnie zarobili bo zrobiłam za jednym razem jeszcze chlamydię i boreliozę i mąż też więc i tak 200 złotych wydałam ale śmieję się, że to tak jakby ta reszta była gratis Teraz czekam na wyniki. Co do tsh to co na nie mówi lekarz? Nie za niskie teraz? Żebyś Ty z niedoczynności w nadczynność nie wpadła...
reklama
kikifish87
Fanka BB :)
zula Ja jestem z rybnika wiec moze sie skusze na te badanie,czyli maja dalej promocje? Ostatnie badanie z 2012 mialam amh 1,4
Co do tarczycy to dr powiedzial ze to pewnie reakcja na dawke 150 mg, i wsumie spadlo mi to wciagu tygodnia. teraz mam brac 125 mg i skontroluje sobie za 2 tyg znow tsh. ale zdziwilo mnie to bardzo.
Co do tarczycy to dr powiedzial ze to pewnie reakcja na dawke 150 mg, i wsumie spadlo mi to wciagu tygodnia. teraz mam brac 125 mg i skontroluje sobie za 2 tyg znow tsh. ale zdziwilo mnie to bardzo.
Zuzia2011
Fanka BB :)
Zula - dziekuje jeszcze raz - elfik spelniajacy marzenia mowisz?? - a ja juz go potraktowalam jako znak na dziewczynke hihi czyli wychodzi na to samo
A tobie zycze szybkiego i udanego crio
Kasik - no to powodzenia na wizycie - zeby wszystko bylo dobrze i bys nareszcie mogla wystartowac...
Hope - och ty tez juz tyle czekasz mam nadzieje ze to bedzie ten szczesliwy raz
Kikifish - przykro mi ze znowu sie wszystko przesunelo ale jak lekarz powiedzial teraz transfer nie mialby sensu - przygotuja twoj brzuszek i wtedy maluszek napewno z toba zostanie
A tobie zycze szybkiego i udanego crio
Kasik - no to powodzenia na wizycie - zeby wszystko bylo dobrze i bys nareszcie mogla wystartowac...
Hope - och ty tez juz tyle czekasz mam nadzieje ze to bedzie ten szczesliwy raz
Kikifish - przykro mi ze znowu sie wszystko przesunelo ale jak lekarz powiedzial teraz transfer nie mialby sensu - przygotuja twoj brzuszek i wtedy maluszek napewno z toba zostanie
Moje dopiero ok 16. Ale jestem dziwnie spokojna i pewna wyniku. W czwartek dla pewności powtórzę. Ale szukam już noclegu w górach na weekend dla odstresowania po nie udanym transferze tak więc nawet się nie ludze. Madzia76 nas trzyma w niepewności
Witam was wszystkie podczytuje was juz od jakiegos czasu i postanowilam do was dolaczyc.Na poczatku gratulacje dla wszystkich ktorym sie udalo,trzymam kciuki za te co oczekuja na wyniki i wierze ogromnie ze im sie tez uda,oraz ogromne wyrazy wspolczucia dla tych co im sie nie udalo ale wierze gleboko ze przyjdzie w koncu czas i na nas.A wiec tak lecze sie juz dzies od 3 lat w tym od roku w koncu w klinice bo zwykkli ginekolodzy na nic sie nie zdali.Jestem juz po trzech nieudanych inseminacjach i juz za parenascie dni bede przygotowywala sie do 4 ostatniej i jezeli sie nie uda to bede sie przygotowywac krotkim protokolem do in vitro i tu mam do was ogromna prosbe abyscie mi doradzily i podpowiedzialy jaki badania wykonoc przed przystapieniem do in vitro aby miec pewnosc ze wykluczylam rozne przeciwnosci ktore moga doprowadzic do tego ze in vitro sie nie uda,mam za niedlugo wizyte i chcialabym przedstawic te rozne propozycje badan mojej Pani doktor co ona o tym mysli.Dodam ze mialam juz wykonana laparoskopi,histeroskopie ,droznosc i wszystko jest ok,nasienie meza rowniez jest dobre,wyniki hormonow t taj testosteron troszke podwyzszony,jakis czas maialam pozwyzszona prolaktyne ale to juz udalo sie obnizyc i utrzymuje sie w normie ,reszta hormonow zawsze w norme w odpowiednich dniacch cyklu.Prosze was o pomoc jakie badania jeszcze wykonac.Ale sie rozpisalam,ale krocej chyba sie nie dalo.Pozdrawiam was wszystkie.
reklama
Podziel się: