reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia76 - No jakoś w ogóle Ci się nie dziwię że nie możesz się już doczekać.;-) . Jeszcze tylko i aż 2 godziny , będzie dobrze wiem to.:tak:

Zula - Ach faktycznie czytałam o Twoich przygodach na imprezie integracyjnej. Normalnie jak się nie obrócisz to du.....a z tyłu. Przechlapane masz z tymi jelitami na serio. I tak jak mówisz ta bezsilność jest najgorsza mimo tego że robi się wszystko co się da i że całe życie kręci się tylko w okół tego żeby się udało. No nic tylko pozostaje znowu czekać do kolejnej @.
Pozdrawiam

Kasik36 myślę,że chyba jutro pójdę na bete...to będzie mój 7dpt blastocysty,więc powinna już wyjść...chyba nie chce czekać do piątku...

Hope - Kurcze ale mi to zleciało , już testujesz:-). Trzymam kciuki w takim razie z całych sił. Śmiało możesz iść w 7dpt blastusia.

Jo.m. mi tez zlecialo, nawet nie wiem kiedy...jakos specjalnie nie myslalam o tym...jedynie dzisiaj jakis stres mnie dopadl bo brzuch boli i co chwile na kibelku siedze...
Czuje sie bezobjawowo,wiec nie nastawiam sie ze cos wyjdzie...

Hope - To w sumie dobrze że i Tobie zleciało. A bezobajwowo to nie znaczy że źle jest jak wiesz z doświadczeń dziewczyn , dopiero wynik bety pokarze co i jak także nie ma co doszukiwać się objawów , przynajmniej ja tak uważam bo przy poprzednich transferach to chyba już wszystko przeszłam a w moim przypadku to nie znaczyło nic;-).
Pozdrawiam

Hope ja tez myśle że możesz iść na tą betkę, ale nie sugeruj się całkowicie jej wynikiem, ja staram sie do dziaij nie sugerować swoim i daltego jak na szpilkach siedzę i na 14 czekam.

zula5- cieszy mnie ze informacje sie przydały. A gdzie udało ci sie zrobic badanie za taka cene? a W Rybniku?
jo.m kochana dziekuje ze o mnie pytasz. milo mi ze o mnie pamietasz:-D u mnie sie pochrzanilo niestety mam teraz przerwana stymulacje, i po planach na crio. okazalo sie ze mam i mieśniaka a teraz zrobił sie polip:-( W czwartek jestem umowiona na histeroskopie i dr powiedzial ze musimy usunac tego polipa bo jest na samym środku i crio nie mialo by sensu bo zarodki nie mialy miejsca. Za to tsh teraz z 4,68 spadlo do 0,15 i biore euthyrox 125 mg. Jest mi przykro ze znow sie wszystko odracza w czasie .
U Ciebie tez sie wszystko przenosi w czasie, ale dobrze ze u ciebie sie uspokaja.Kiedy masz wizyte ? a kiedy jest nadzieja rozpoczecia kolnej stymulacji?
mmm, montana- teraz najgorszy okres czasu w oczekiwaniu i wyszukiwaniu objawów, ale bedzie dobrze , juz niedługo beta:tak:
majka201, madzia76 kciuki za bete, nie moge sie doczekac waszych wynikow
bzibziok -kochana sladami na brzuchu sie nie przejmuj, ja aktualnie tez mam 1 ładny siniak po fraxie i choc jestem pielegniarka to mi sie zrobil 1 na 7 zastrzyków,
hope84- równiez za twoja jutrzejsza bete bede juz trzymac kciuki.bedzie dobrze:tak:

Kikifish - O kurcze to faktycznie się namieszało. Wiecznie coś nie tak , znam to doskonale. Z tym polipem to faktycznie też miałam już 3 razy usuwany , lekarz nie zrobi crio jak polip jest w macicy. A tsh to spadło na pysk , że tak powiem :-) . Nie martw się będzie dobrze , nie raz byłam nastawiona już na to że coś w dobrą stronę ruszy a tu niespodzianka albo polip albo inne dziadostwo no i po planach. Musisz sobie tłumaczyć , że teraz to już będziesz przygotowana na maxa do ciąży:tak::tak::tak:.

U mnie też trochę to potrwa to leczenie. 20 mam wizytę i podejrzewam , że dostaniemy kolejną "torbę" antybiotyków i może potem badania z krwi i coś już się wyjaśni. Mam tylko nadzieję że nie na marne pójdzie to nasze leczenie , i że to był właśnie nasz problem który pójdzie w zapomnienie. No ale pożyjemy zobaczymy.

reklama
Dziewczyny kciuki za BETKę!!!
Kikifisch87 dzięki, już teraz mnie nie martwią zastrzyki tylko przed pierwszym miałam stres.

Do góry