reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
Madzia76 - No jakoś w ogóle Ci się nie dziwię że nie możesz się już doczekać.;-) . Jeszcze tylko i aż 2 godziny , będzie dobrze wiem to.
Zula - Ach faktycznie czytałam o Twoich przygodach na imprezie integracyjnej. Normalnie jak się nie obrócisz to du.....a z tyłu. Przechlapane masz z tymi jelitami na serio. I tak jak mówisz ta bezsilność jest najgorsza mimo tego że robi się wszystko co się da i że całe życie kręci się tylko w okół tego żeby się udało. No nic tylko pozostaje znowu czekać do kolejnej @.
Pozdrawiam
Zula - Ach faktycznie czytałam o Twoich przygodach na imprezie integracyjnej. Normalnie jak się nie obrócisz to du.....a z tyłu. Przechlapane masz z tymi jelitami na serio. I tak jak mówisz ta bezsilność jest najgorsza mimo tego że robi się wszystko co się da i że całe życie kręci się tylko w okół tego żeby się udało. No nic tylko pozostaje znowu czekać do kolejnej @.
Pozdrawiam
Hope84
Jo.m. mi tez zlecialo, nawet nie wiem kiedy...jakos specjalnie nie myslalam o tym...jedynie dzisiaj jakis stres mnie dopadl bo brzuch boli i co chwile na kibelku siedze...
Czuje sie bezobjawowo,wiec nie nastawiam sie ze cos wyjdzie...
Czuje sie bezobjawowo,wiec nie nastawiam sie ze cos wyjdzie...
Jo.M.
Hope - To w sumie dobrze że i Tobie zleciało. A bezobajwowo to nie znaczy że źle jest jak wiesz z doświadczeń dziewczyn , dopiero wynik bety pokarze co i jak także nie ma co doszukiwać się objawów , przynajmniej ja tak uważam bo przy poprzednich transferach to chyba już wszystko przeszłam a w moim przypadku to nie znaczyło nic;-).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kikifish87
zula5- cieszy mnie ze informacje sie przydały. A gdzie udało ci sie zrobic badanie za taka cene? a W Rybniku?
jo.m kochana dziekuje ze o mnie pytasz. milo mi ze o mnie pamietasz u mnie sie pochrzanilo niestety mam teraz przerwana stymulacje, i po planach na crio. okazalo sie ze mam i mieśniaka a teraz zrobił sie polip:-( W czwartek jestem umowiona na histeroskopie i dr powiedzial ze musimy usunac tego polipa bo jest na samym środku i crio nie mialo by sensu bo zarodki nie mialy miejsca. Za to tsh teraz z 4,68 spadlo do 0,15 i biore euthyrox 125 mg. Jest mi przykro ze znow sie wszystko odracza w czasie .
U Ciebie tez sie wszystko przenosi w czasie, ale dobrze ze u ciebie sie uspokaja.Kiedy masz wizyte ? a kiedy jest nadzieja rozpoczecia kolnej stymulacji?
mmm, montana- teraz najgorszy okres czasu w oczekiwaniu i wyszukiwaniu objawów, ale bedzie dobrze , juz niedługo beta
majka201, madzia76 kciuki za bete, nie moge sie doczekac waszych wynikow
bzibziok -kochana sladami na brzuchu sie nie przejmuj, ja aktualnie tez mam 1 ładny siniak po fraxie i choc jestem pielegniarka to mi sie zrobil 1 na 7 zastrzyków,
hope84- równiez za twoja jutrzejsza bete bede juz trzymac kciuki.bedzie dobrze
jo.m kochana dziekuje ze o mnie pytasz. milo mi ze o mnie pamietasz u mnie sie pochrzanilo niestety mam teraz przerwana stymulacje, i po planach na crio. okazalo sie ze mam i mieśniaka a teraz zrobił sie polip:-( W czwartek jestem umowiona na histeroskopie i dr powiedzial ze musimy usunac tego polipa bo jest na samym środku i crio nie mialo by sensu bo zarodki nie mialy miejsca. Za to tsh teraz z 4,68 spadlo do 0,15 i biore euthyrox 125 mg. Jest mi przykro ze znow sie wszystko odracza w czasie .
U Ciebie tez sie wszystko przenosi w czasie, ale dobrze ze u ciebie sie uspokaja.Kiedy masz wizyte ? a kiedy jest nadzieja rozpoczecia kolnej stymulacji?
mmm, montana- teraz najgorszy okres czasu w oczekiwaniu i wyszukiwaniu objawów, ale bedzie dobrze , juz niedługo beta
majka201, madzia76 kciuki za bete, nie moge sie doczekac waszych wynikow
bzibziok -kochana sladami na brzuchu sie nie przejmuj, ja aktualnie tez mam 1 ładny siniak po fraxie i choc jestem pielegniarka to mi sie zrobil 1 na 7 zastrzyków,
hope84- równiez za twoja jutrzejsza bete bede juz trzymac kciuki.bedzie dobrze
Jo.M.
Kikifish - O kurcze to faktycznie się namieszało. Wiecznie coś nie tak , znam to doskonale. Z tym polipem to faktycznie też miałam już 3 razy usuwany , lekarz nie zrobi crio jak polip jest w macicy. A tsh to spadło na pysk , że tak powiem :-) . Nie martw się będzie dobrze , nie raz byłam nastawiona już na to że coś w dobrą stronę ruszy a tu niespodzianka albo polip albo inne dziadostwo no i po planach. Musisz sobie tłumaczyć , że teraz to już będziesz przygotowana na maxa do ciąży.
U mnie też trochę to potrwa to leczenie. 20 mam wizytę i podejrzewam , że dostaniemy kolejną "torbę" antybiotyków i może potem badania z krwi i coś już się wyjaśni. Mam tylko nadzieję że nie na marne pójdzie to nasze leczenie , i że to był właśnie nasz problem który pójdzie w zapomnienie. No ale pożyjemy zobaczymy.
U mnie też trochę to potrwa to leczenie. 20 mam wizytę i podejrzewam , że dostaniemy kolejną "torbę" antybiotyków i może potem badania z krwi i coś już się wyjaśni. Mam tylko nadzieję że nie na marne pójdzie to nasze leczenie , i że to był właśnie nasz problem który pójdzie w zapomnienie. No ale pożyjemy zobaczymy.
reklama
Podziel się: