reklama
Zuzia2011
Fanka BB :)
zuzia - doszła przesyłka?
Oj Zula - no zapomnialam ci z tego wszystkigo napisac - tak doszla i mimo ze jest przepiekna musze cie opieprzyc - bo prosilam cie zebys nic nie wysylala - leki i tak by mi sie nie przydaly a chcialam komus pomoc, adres na kopercie napisalam zeby miec pewnosc ze do ciebie dojdzie a ty taki uparciuch Nie zapominaj ze chcialam inny prezent - dwie piekne kreseczki na twoim tescie i nie mysl ze sie wymigasz;-);-) Dziekuje za prezencik ale naprawde nie byl konieczny
cześć dziewczynki:-).
Witam Was wszystskie serdecznie. Moja beta dziś oddana do badanka i zobaczymy.
Co objawów to nie mam nic prócz tego co było od czasu do czasu brzuszek zakłuje i nic innego.
mmm moze to jednak u ciebie implantacja skoro to 6dpt.
majka trzymam kcikaski za betę dzisiajszą
lenkabar a Tobie nie za miliony jajcorków (bo hiperka bedzie) ale conajmniej 6 tych najlepszych.
Witam Was wszystskie serdecznie. Moja beta dziś oddana do badanka i zobaczymy.
Co objawów to nie mam nic prócz tego co było od czasu do czasu brzuszek zakłuje i nic innego.
mmm moze to jednak u ciebie implantacja skoro to 6dpt.
majka trzymam kcikaski za betę dzisiajszą
lenkabar a Tobie nie za miliony jajcorków (bo hiperka bedzie) ale conajmniej 6 tych najlepszych.
kasik36
Dzisiaj kciukasy trzymam za:
dorotav wizytę u immunologa :-)
martaczi oby badania Cię uspokoiły :-)
lenkabar owocną punkcję i sex na szkiełku, oby było jak najwięcej komórek a później zarodków :-)
Madzia76 za książkowy przyrost betki :-)
majka201 za śliczną i wysoką betkę :-)
Za mnie dziewczyny też trzymajcie dzisiaj kciuki bo mam wizytę na godz. 19, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie w rozpoczęciu dzisiaj stymulacji, np. jakaś torbiel czy inne nieprzewidywane okoliczności przyrody ;-):-)
dorotav wizytę u immunologa :-)
martaczi oby badania Cię uspokoiły :-)
lenkabar owocną punkcję i sex na szkiełku, oby było jak najwięcej komórek a później zarodków :-)
Madzia76 za książkowy przyrost betki :-)
majka201 za śliczną i wysoką betkę :-)
Za mnie dziewczyny też trzymajcie dzisiaj kciuki bo mam wizytę na godz. 19, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie w rozpoczęciu dzisiaj stymulacji, np. jakaś torbiel czy inne nieprzewidywane okoliczności przyrody ;-):-)
kasik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzia - Ty nie masz dziękować, tylko chciałam wiedzieć czy dotarło bo mam złe doświadczenia z pocztą... To jest elfik spełniający gorące życzonka co do dwóch kresek to chętnie bym się tak odwdzięczyła bo powoli już mam dość tych starań ale tymczasem u mnie wszystko stoi na głowie i nawet nie wiem kiedy będę podchodzić do crio....
zuzia - Ty nie masz dziękować, tylko chciałam wiedzieć czy dotarło bo mam złe doświadczenia z pocztą... To jest elfik spełniający gorące życzonka co do dwóch kresek to chętnie bym się tak odwdzięczyła bo powoli już mam dość tych starań ale tymczasem u mnie wszystko stoi na głowie i nawet nie wiem kiedy będę podchodzić do crio....
kasik36
Hope kiedy planujesz testować?
reklama
Jo.M - no widzisz jak to ze mną:-( wszystko poplanowane i jedna biegunka i wszystko w łeb poszło... teraz to muszę na @ poczekać. Ja już nie mam siły do tego leczenia. Jelita mnie wykańczają i przez to brak mi pomysłów co robić skoro nie mogę brać żadnych tabletek a bez nich się nie obejdzie... Koło się zamyka.:-( Wczoraj byłam na zakupach i zobaczyłam w wózku takiego małego kukusia i pierwszy raz od 6 lat starań poleciały mi łzy. To przez niemożność podjęcia jakiegokolwiek działania...
Podziel się: