reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zuzia - doszła przesyłka?

Oj Zula - no zapomnialam ci z tego wszystkigo napisac - tak doszla i mimo ze jest przepiekna musze cie opieprzyc - bo prosilam cie zebys nic nie wysylala - leki i tak by mi sie nie przydaly a chcialam komus pomoc, adres na kopercie napisalam zeby miec pewnosc ze do ciebie dojdzie a ty taki uparciuch:-p Nie zapominaj ze chcialam inny prezent - dwie piekne kreseczki na twoim tescie i nie mysl ze sie wymigasz;-);-) Dziekuje za prezencik ale naprawde nie byl konieczny

cześć dziewczynki:-).
Witam Was wszystskie serdecznie. Moja beta dziś oddana do badanka i zobaczymy:-D.

Co objawów to nie mam nic prócz tego co było od czasu do czasu brzuszek zakłuje i nic innego.

mmm moze to jednak u ciebie implantacja skoro to 6dpt.

majka trzymam kcikaski za betę dzisiajszą

lenkabar a Tobie nie za miliony jajcorków (bo hiperka bedzie) ale conajmniej 6 tych najlepszych.

Dzisiaj kciukasy trzymam za:
dorotav
wizytę u immunologa :-)
martaczi oby badania Cię uspokoiły :-)
lenkabar owocną punkcję i sex na szkiełku, oby było jak najwięcej komórek a później zarodków :-)
Madzia76 za książkowy przyrost betki :-)
majka201 za śliczną i wysoką betkę :-)

Za mnie dziewczyny też trzymajcie dzisiaj kciuki bo mam wizytę na godz. 19, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie w rozpoczęciu dzisiaj stymulacji, np. jakaś torbiel czy inne nieprzewidywane okoliczności przyrody ;-):-)

kasik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zuzia - Ty nie masz dziękować, tylko chciałam wiedzieć czy dotarło bo mam złe doświadczenia z pocztą... To jest elfik spełniający gorące życzonka:) co do dwóch kresek to chętnie bym się tak odwdzięczyła bo powoli już mam dość tych starań ale tymczasem u mnie wszystko stoi na głowie i nawet nie wiem kiedy będę podchodzić do crio....

Zula5 - Dzięki za miłe słowa. Jak widać jakoś powoli idzie do przodu. A u Ciebie jak tam kiedy crio wiesz już coś więcej?

Madzia 76 - To o której wyniki?

Kasik - Trzymam kciuki za wizytkę , napisz jak poszło.

reklama
Jo.M - no widzisz jak to ze mną:-( wszystko poplanowane i jedna biegunka i wszystko w łeb poszło... teraz to muszę na @ poczekać. Ja już nie mam siły do tego leczenia. Jelita mnie wykańczają i przez to brak mi pomysłów co robić skoro nie mogę brać żadnych tabletek a bez nich się nie obejdzie... Koło się zamyka.:-( Wczoraj byłam na zakupach i zobaczyłam w wózku takiego małego kukusia i pierwszy raz od 6 lat starań poleciały mi łzy. To przez niemożność podjęcia jakiegokolwiek działania...

Do góry