reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

majka dzieki i wogóle dziewczyny dziekuje Wam bardzo:-D. Mimo że robiłam bete w 8 dpt i wyszła to teraz nadal nie wierzę ze jest i przyrosła. Dzwoniłam do doktorka powiedział ze jest oki piekniusia kazał brać leki tak jak do tej pory i zgłosić sie w przyszłym tyg. Robiłąm też progesteron 37,89 powiedział ze on i tak jest zafałszowany a skoro beta rośnie to znaczy ze jest oki i tsh 2,49 niestety tu mi troszke skoczyło ale to powiedział ze na wizycie najwyzej zwiekszymy eutyrox. Normalnie dziewczyny jaki super dziaij dzień.

Majka nie martw sie ta betka przyrośnie jest bardzo ładna jak na 7dpt.

Kolezanka z którą miałayśmy razem transfer w ten sam dzień tylko ona crio dziś 11 dpt bete ma 11,40 troszke mała ale jest i trzymajcie też za nia kciuki oby przyrosła.

reklama
Madzia76 a jakie dawki progesteronu bierzesz teraz? Ja pójdę we środę to xnowu skontroluje to najwyżej zwirksxe? Ale się ciesze mimo że to dopiero poczatrk i niecwiem co będzie to każdej x Wss życzę takiego uczucia ;)

Madzia dla Ciebie rowniez wielkie gratulacje, ostatnio coraz wiecej pozytywnych wiesci na forum. Cudownie... Teraz to ja mam dylemat czy isc testowac szybciej, niby mam robic bete 7.02 i to bedzie 9 dpt, ale moze juz szybciej cos wykarze, a tez mialam podanego blastusia, tyle ze chyba oprocz piersi to nie mam zadnych objawow, przez co dzis mam dola :(.

Madzia33 my jutro za twoją wielką bete trzymamy kciuki ;) Montana jsk masz się stresować to zrób bete wcześniej 7 albo 8 powinba już coś pokazać. I nie martw się ja tym mierzeniem temp tylko sobie strachu napedzilam!!! Doszukiwaniem objawów też !!!

Madzia 76 - ale nas tu przytrzymalas ale na szczescie pozytywne wiadomosci - betka piekna - gratuluje mamusiu i zycze spokojnej i nudnej ciazy:)

Madzia76, Majka Wielkeie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nam się tutaj mamusiek namnożyło :-)

ja jestem po punkcji. 12 komóreczek pobrano, 8 bardzo ładnych. Prawdopodobnie w czwartek transfer- czyli Madzia76 identycznie jak u Ciebie, najpierw Głąbowski, potem Sienkiewicz, oby mi to szczęście przyniosło.. :) tylko przeziębienie mnie dopada, muszę je koniecznie zwalczyć:/ macie jakieś "złote sposoby"?

reklama
Rozmawialam z mezem ze moze zrobie bete w 8 dniu wyszlo by w srode, to sie absolutnie nie zgadza :(, ale jak ciaza jest to przeciez i tak cos wykarze, toz ja do piatku nie wytrzymam....

Do góry