reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
vane76 przykro mi :( Badz silna i mysl pozytywnie,w Norwegi mowi sie,ze za drugim razem jest wieksza szansa na dzidzie:)

Ja mam pierwsza kontrole 23 lutego,wiec juz niedlugo.Troszke sie obawiam,bo pierwsza stymulacje,ktora zaczelam we wrzesniu 2010 musialam przerwac.Mam nadzieje,ze teraz bedzie ok.No i poczytalam sobie troche,ze w Polsce robi sie punkcje w narkozie,no a tutaj,daja jakas tabletke,po ktorej czlowiek ,,glupieje,,robi sie obojetny.No i teraz mam stracha.....bo co to niby jest taka tam tabletka :/ Ehhhh...no przeciez musze dac rade...
Sciskam cieplutko :)

Witam wszystkie kobiety :-) Dopiero niedawno znalazłam wasze forum ale potrzebuje waszego wsparcia i rad w listopadzie miałam pierwsze in vutro nie udane w styczniu criotransfer nieudany i teraz w lutym ostatni criotransfer ( nie mam więcej mrozaków )
czekam na wynik ostatniego crio transfer był 11.02 ale obawiam się że że tym razem też pudło :no: bo mam brak jakichkolwiek objawów nic mnie nie boli czuję się super i właśnie to mnie martwi , lecze się w Novum ale na razie efektów brak , oboje jesteśmy zdrowi , po pierwszym transferze zrobiłam histeroskopie i wszystko ok juz sama nie wiem czemu sie nie udaje od czego to zależy Czytałam tutaj szczęśliwe historie mam nadzieję że i nam się uda życze wszystkim powodzenia i wysokich betek :-D

Jeszcze raz dzieki wszytkim za slowa pocieszenia. Ja na razie robie przerwe a potem criotransfer - chyba z jakims wspomagaczem. Moze ktos mi powie o co chodzi? Czy przyjmuje sie jakies tabletki czy znowu zastrzyki? Zielono mi....
Sporo jest Was, oczekujacych lada dzien na betki. Oby wszystkie byly pomyslne.
Czarny kot - nie boj sie punckji, tez mialam bez narkozy jedynie zamroczyli mnie tabletka i powiem Ci, ze wogole nie bolalo, a tez mialam obawy. Wiki - nie martw sie, mam nadzieje, ze tym razem uda Ci sie.

Wiki09 czasami brak objawow to najlepszy objaw :) Trzymam mocniutko kciuki:tak: zeby tym razem sie udalo.Badz dobrej mysli,nie denerwuj sie i duzo odpoczywaj.Mnie dopiero to wszystko czeka.....Jak narazie maz mnie irytuje do granic wytrzymalosci hehe,te hormony...Robie co mi tylko w rece wpadnie,posprzatalam lazienke,obiadek sie juz gotuje a meza wygonilam na zewnatrz,co by sie sniegiem na dachu zajal ;) mnie nie drazni jego widok,a on bynajmniej ma zajecie hehehe

Dziewczynki beta 1500 w 12dpt :) Już teraz mogę bardzo Wam podziękować za gratulacje i wsparcie. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

kwiat lotosu gratulacje serdeczne mam nadzieje że skoro u mnie pierwsze in vitro sie nie udało to może tak jak tobie uda się za drugim pełnym programem, mam pytanko jakie objawy miałaś po szczęsliwym transferku

kwiat_lotosu hurrrrrra...ciesze sie z Twojego szczescia. Teraz chyba Adunia w kolejce do testowania, potem chyba Anowi32, ptencer a moze jeszcze ktos- zycze Wam powodzenia babeczki

kwiat_lotosu - ale super nowina, GRATULACJE!!! Może będzie dwójeczka :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za resztę dziewczyn!

reklama
Do góry