reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
madzia76 suuper gratuluje, Beta napewno super bo ja w 10 dpt mialam 17 a ty masz piekna bete
pyscek no rzeczywiscie masz stalowe nerwy , masakra:-D ja juz robilam 10dpt bo nie umialam wytrzymac:-D
majka 201 kochana niestety ci nie pomoge z tym estradiolem, ja go nigdy nie robilam, u mnie w klinice robia tylko bete
mmm kochana az ci wspólczuje bo teraz jest najgorszy okres oczekiwania ale trzymam kciuki

sorry ze tak zadko sie odzywam ale wszystkim wam szczerze zycze powodzenia.

Ja jutro jade na wizyte, i odebralam dzisiejszy wynik tsh. Jestem w szoku, bo pamietacie ze ostatnio mialam tsh 4,68 a dzis tsh 0,154 zrobilam jeszcze ft4 2,45 czyli za wysokie i ft3 3,52.
Co o tym myslicie, bo ja jestem w szoku, nie rozumie tej mojej tarczycy

kikifish87 to mój pierwszy raz może dlatego jestem spokojna? nie wiem, jak zaczynaliśmy starania zawsze po owulacji byłam pewna, że się udało, i że jestem w ciąży, sama się sobie dziwię, jeszcze nie panikuję :)

ja miałam 3 cykle stymulowane, potem 3 iui i zdecydowałam się na in vitro, chociaż lekarz powiedział że u nas nawet iui pomoże :-p ale ja chciałam już wszystkiego do końca spróbować ...

reklama
Do góry