reklama
Pyscek
:)
hehe u mnie będzie jak będę testować 16 dpt ale jaja
kikifish87
Fanka BB :)
madzia76 suuper gratuluje, Beta napewno super bo ja w 10 dpt mialam 17 a ty masz piekna bete
pyscek no rzeczywiscie masz stalowe nerwy , masakra ja juz robilam 10dpt bo nie umialam wytrzymac
majka 201 kochana niestety ci nie pomoge z tym estradiolem, ja go nigdy nie robilam, u mnie w klinice robia tylko bete
mmm kochana az ci wspólczuje bo teraz jest najgorszy okres oczekiwania ale trzymam kciuki
sorry ze tak zadko sie odzywam ale wszystkim wam szczerze zycze powodzenia.
Ja jutro jade na wizyte, i odebralam dzisiejszy wynik tsh. Jestem w szoku, bo pamietacie ze ostatnio mialam tsh 4,68 a dzis tsh 0,154 zrobilam jeszcze ft4 2,45 czyli za wysokie i ft3 3,52.
Co o tym myslicie, bo ja jestem w szoku, nie rozumie tej mojej tarczycy
pyscek no rzeczywiscie masz stalowe nerwy , masakra ja juz robilam 10dpt bo nie umialam wytrzymac
majka 201 kochana niestety ci nie pomoge z tym estradiolem, ja go nigdy nie robilam, u mnie w klinice robia tylko bete
mmm kochana az ci wspólczuje bo teraz jest najgorszy okres oczekiwania ale trzymam kciuki
sorry ze tak zadko sie odzywam ale wszystkim wam szczerze zycze powodzenia.
Ja jutro jade na wizyte, i odebralam dzisiejszy wynik tsh. Jestem w szoku, bo pamietacie ze ostatnio mialam tsh 4,68 a dzis tsh 0,154 zrobilam jeszcze ft4 2,45 czyli za wysokie i ft3 3,52.
Co o tym myslicie, bo ja jestem w szoku, nie rozumie tej mojej tarczycy
mmm...
kikifish87 jak na razie jestem zadziwiająco spokojna, ja się nie znam na interpretacji wyników ale może dziewczyny pomogą
kikifish87
mmm ja zawsze zaczynalam wariowac okolo 7 dpt ale nie zazdroszcze wam tego oczekiwania
mmm...
kikifish87 to mój pierwszy raz może dlatego jestem spokojna? nie wiem, jak zaczynaliśmy starania zawsze po owulacji byłam pewna, że się udało, i że jestem w ciąży, sama się sobie dziwię, jeszcze nie panikuję
Pyscek
Mmm.. to jest również mój pierwszy raz
mmm...
ja w ogóle nie korzystałam z metodrozrodu wspomaganego, miałam nadzieję że wystarczy iui ale lekarz stwierdził, że to bez sensu w naszym przypadkuMmm.. to jest również mój pierwszy raz
Pyscek
ja miałam 3 cykle stymulowane, potem 3 iui i zdecydowałam się na in vitro, chociaż lekarz powiedział że u nas nawet iui pomoże ale ja chciałam już wszystkiego do końca spróbować ...
reklama
Podziel się: