reklama
Pyscek
:)
Madzia 76 Gratuluję Kochana ale wieści ))
Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później ja chyba bete zrobię 10
u mnie dziś 6 dpt czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??
Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później ja chyba bete zrobię 10
u mnie dziś 6 dpt czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??
mmm...
Fanka BB :)
przy implantacji temperatura spadaMadzia 76 Gratuluję Kochana ale wieści ))
ja chyba nie wytrzymam, zamówiłam dziś na allegro testy o czułości 10
Pyscek
dokładnie przy implantacji temperatura spada no zapomniałam, że Wy mnie dopiero poznajecie, dziewczyny z mojego forum, wiedzą że ja mam nerwy stalowe i zawsze nie robię testów w dzień który powinnam tylko później jak 8 wypada w sobotę to moje laboratorium będzie zamknięte więc co mi zaszkodzi poczekać dwa dni i zrobić 10 w poniedziałek, jak coś beta będzie lepsza ;-)
reklama
Pyscek
hehe no a co mam się spieszyć im dłużej poczekam tym większa niespodzianka lub rozczarowanie
Podziel się: