reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madzia gratulacje! A robiłaś może wcześniej zwykłe testy ciążowe? W której klinice się leczysz? Jestem tu nowa, więc nie jestem za bardzo w temacie póki co gdzie która :)

reklama
Cobtsk cicho dziewczyny? Wypowie się ktoras na temat estradiolu? Miałam nie robić tych badań a jrdnak zrobiłam i teraz się martwie :/

Madzia 76 Gratuluję Kochana :-D ale wieści :)))

Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później :confused: ja chyba bete zrobię 10 :-p

u mnie dziś 6 dpt :-D czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??

Madzia 76 Gratuluję Kochana :-D ale wieści :)))

Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później :confused: ja chyba bete zrobię 10 :-p

u mnie dziś 6 dpt :-D czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??
przy implantacji temperatura spada :)

ja chyba nie wytrzymam, zamówiłam dziś na allegro testy o czułości 10

Pyscrk 10? Chyba coś pomylilas? Co tak późno? Ja mam dziś 4 dzień po i zastanawiam się czy nie zrobić beyy w pn? Miałam blastke wiec jsk Madzia76 wyszło 7 a miała 3 dniowy to mi może też coś wyjdzie?

przy implantacji może spaść a potem rośnie, jest chyba nawet taki termin jak "spadek implantacyjny".
wzrost temperatury ma związek ze zwiększonym wydzielaniem progesteronu w ciąży :)

dokładnie przy implantacji temperatura spada :) no zapomniałam, że Wy mnie dopiero poznajecie, dziewczyny z mojego forum, wiedzą że ja mam nerwy stalowe i zawsze nie robię testów w dzień który powinnam tylko później :-p jak 8 wypada w sobotę to moje laboratorium będzie zamknięte więc co mi zaszkodzi poczekać dwa dni i zrobić 10 w poniedziałek, jak coś beta będzie lepsza ;-)

reklama
Do góry