reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzia gratulacje! A robiłaś może wcześniej zwykłe testy ciążowe? W której klinice się leczysz? Jestem tu nowa, więc nie jestem za bardzo w temacie póki co gdzie która :)

reklama
Cobtsk cicho dziewczyny? Wypowie się ktoras na temat estradiolu? Miałam nie robić tych badań a jrdnak zrobiłam i teraz się martwie :/

Madzia 76 Gratuluję Kochana :-D ale wieści :)))

Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później :confused: ja chyba bete zrobię 10 :-p

u mnie dziś 6 dpt :-D czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??

Madzia 76 Gratuluję Kochana :-D ale wieści :)))

Mmmm... to jak Ty testujesz 8 lutego czy czekasz i robisz później :confused: ja chyba bete zrobię 10 :-p

u mnie dziś 6 dpt :-D czyli Proces implantacji jest kontynuowany gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium .. czyli dziś mnie brzuszek pobolewał rano, a tempka spadła ... a tak to nie mam żadnych objawów ... nie wiem czy to dobrze czy źle ... jak sądzicie ??
przy implantacji temperatura spada :)

ja chyba nie wytrzymam, zamówiłam dziś na allegro testy o czułości 10

Pyscrk 10? Chyba coś pomylilas? Co tak późno? Ja mam dziś 4 dzień po i zastanawiam się czy nie zrobić beyy w pn? Miałam blastke wiec jsk Madzia76 wyszło 7 a miała 3 dniowy to mi może też coś wyjdzie?

przy implantacji może spaść a potem rośnie, jest chyba nawet taki termin jak "spadek implantacyjny".
wzrost temperatury ma związek ze zwiększonym wydzielaniem progesteronu w ciąży :)

dokładnie przy implantacji temperatura spada :) no zapomniałam, że Wy mnie dopiero poznajecie, dziewczyny z mojego forum, wiedzą że ja mam nerwy stalowe i zawsze nie robię testów w dzień który powinnam tylko później :-p jak 8 wypada w sobotę to moje laboratorium będzie zamknięte więc co mi zaszkodzi poczekać dwa dni i zrobić 10 w poniedziałek, jak coś beta będzie lepsza ;-)

reklama
Do góry